Deze 3 dingen gaan bijna zeker gebeuren tijdens Kroatië – Engeland

AdvertisementDe ontknoping van het WK komt nu wel erg dichtbij. De finale lonkt voor zowel Kroatië als Engeland, maar wie struikelt er op de finishlijn en welk team mag de tickets naar Moskou gaan boeken? Wat ons betreft is het lastig te voorspellen, maar de kans dat één van de volgende 3 dingen gaat gebeuren achten wij behoorlijk groot.

Een doelpunt van Harry

De enige wedstrijd waarin Kane aan de aftrap verscheen maar niet scoorde was afgelopen zaterdag tegen Zweden. Toch scoorde er toen een Harry. Niet Kane maar Harry Maguire maakte vanuit een hoekschop de 1-0. Gokken op wederom een kopdoelpunt van Harry Maguire kan je maar liefst 16,0 keer je inzet opleveren. Een doelpunt voor Hurrikane in combinatie met een overwinning voor Engeland levert je 3,5 keer je inzet op.

Engeland scoort uit standaardsituatie

De ploeg van bondscoach Southgate maakte tot dusver 10 doelpunten, waarvan 8 (!) uit dode spelsituaties. Wanneer het op vrije trappen of corners aankomt schijnt Southgate zeer veel inspiratie te halen uit andere sporten zoals de NBA. De kans dat er tegen Kroatië weer eentje via een corner of vrije trap in vliegt is dan ook aanzienlijk. De kans dat grote, fysieke spelers als (de eerder genoemde) Maguire of Stones dan aan het einde van die situatie staan is ook behoorlijk aanwezig. Mocht je een gokje willen wagen op een doelpunt van Stones dan levert je dat 20,0 keer je inzet op!

 Kroatië wint mogelijke penalty’s

Met de overwinning van Engeland op Colombia lijkt een einde gemaakt aan het penalty-syndroom dat de Britten altijd achtervolgde. Mocht het in de halve finale wederom op penalty’s uitdraaien dan zullen velen Engelsen toch weer met samengeknepen billen toekijken. Eén zwaluw maakt namelijk nog geen zomer. Bij Kroatië zal het vertrouwen in dat geval groter zijn, want zij wisten dit WK al twee penaltyreeksen te winnen. Als het op pingels aankomt zijn de kansen voor Kroatië wellicht daarom groter. Wanneer je inzet op Kroatië wint na penalty’s dan levert je dat een flinke 9,0 keer je inzet op.

Met deze 3 ‘zekerheidjes’ kun je een mooie TOTO invullen. Laat vandaag maar eens zien hoeveel jij van voetbal weet en Koning TOTO bent. Ga naar TOTO voor de interessante odds. Zet in en Win!