Deze beelden tonen hoe het is om een wedstrijd van Real Madrid te fluiten

De VS was afgelopen zomer voor veel topclubs dé bestemming om zich voor te bereiden op het seizoen. Zo ook voor Real Madrid. De Galacticos namen het in een oefenwedstrijd op tegen MLS All-Stars, de beste spelers van de Amerikaanse voetbalcompetitie in één elftal. Voor deze speciale wedstrijd droeg de scheidsrechter een camera op zijn lichaam en dat leverde hele vette beelden op.

Ref-Cam

In de video hieronder zie je de beelden die geschoten werden vanuit scheidsrechter Allan Chapman. Hij droeg een headset inclusief action cam waardoor het net is alsof je tussen de spelers loopt. Grappig is ook het moment dat Toni Kroos en consorten tegen de scheids beginnen te klagen. Zo weet je ook eens hoe het voelt wat heel veel arbiters in Spanje al eens hebben meegemaakt. Vanavond zal dat tijdens de tweede halve finale van de Champions League tegen FC Bayern nog veel heftiger zijn.

Zag je de camera trillen toen de scheidsrechter na 52 seconden vol achter Bale aan sprintte? De Welshman was niet bij te houden. Dat komt waarschijnlijk door deze vette sprintoefeningen die ze bij Real Madrid doen.