Connor McGregor tekent record-deal voor gevecht met Mayweather

Het mogelijke gevecht tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather Jr. houdt de gemoederen in de vechtwereld al maanden bezig en het voelt zelfs als jaren, maar er is weer een belangrijke slag geslagen. McGregor heeft namelijk bevestigd dat hij zijn deel van het contract ondertekend heeft. Een record-brekend contract is het zelfs, maar dat zal niemand verbazen.

McGregor vs. Mayweather

In een exclusief statement tegenover TheMacLife.com zegt de Ier het volgende: ‘Het is een eer om deze record-brekende deal te tekenen met mijn partners Zuffa LLC, The Ultimate Fighting Championship en Paradigm Sports Management. Het eerste en meest belangrijke onderdeel van dit historische contract is nu officieel getekend. Ik wil alle betrokken partijen feliciteren. We wachten nu op Al Haymon en zijn bokser (Mayweather) z’n handtekening.’

UFC president Dana White zat bij NBA on TNT afgelopen nacht en daar maakte ook hij bekend dat de deal met the Notorious rond is en dat ze met Mayweather bezig zijn om het contract af te ronden.

Hoewel ze het over een record-brekend contract hebben zijn er helaas geen bedragen bekend gemaakt. Sommigen denken echter dat Mayweather alleen al tot wel $100 miljoen kan verdienen met het gevecht. We zijn in ieder geval een stap dichterbij het gevecht van de eeuw, maar het gaat nog iets te ver om te zeggen dat het 100% zeker gaat gebeuren. De kersverse vader heeft er in ieder geval al zin in.

Leestip: Dit is wat vechtersbaas Conor McGregor nu waard is

Bron: HYPEBEAST