Eet jij veel tosti’s? Dat zegt meer over je dan je denkt

Laai jij jezelf vol met tosti’s voor én na de wedstrijd? Eet jij nooit normale boterhammen met kaas en ham, maar moeten ze eerst even onder het tosti-ijzer? Ja? Dan vind je het volgende onderzoek vast wel interessant. Datingwebsite Skout heeft namelijk een onderzoek uitgevoerd onder 4.600 gebruikers naar wat de liefde voor een tosti over je zegt. Het resultaat: Een tostilover is avontuurlijker, schenkt vaker aan goede doelen en, hier komt ie, heeft veel meer sex.

Tosti’s & seks

Een opmerkelijke conclusie of niet? Het wordt echter ook onderbouwd, want uit de resultaten blijkt dat 32% van de tosti-liefhebbers meer dan zes keer per maand seks heeft. Degene die zelden tot nooit tosti’s eet heeft slechts 27% vaker dan zes keer per maand seks. Daar houdt het nog niet op, want 73% van de tosti-fanaten heeft op z’n minst eens per maand seks. Van de tosti-haters heeft slechts 63% minimaal één keer per maand seks. Zo krijgt de naam ‘vlamtosti’ toch opeens een heel andere lading.

De tosti is in ieder geval een ‘snack’ die in elke voetbalkantine op het menu staat, maar ook deze 4 snacks moeten simpelweg in iedere voetbalkantine op het menu staan.

Bron: Men's Health