Marco Asensio mist CL-wedstrijd om meest bizarre ‘blessure’ ooit

Van weinig spelers hebben we de laatste tijd zoveel genoten als van Marco Asensio. Het 21-jarige megatalent doet ons bijna elke dag verlangen naar een nieuwe wedstrijd van Real Madrid. Vanavond is het gelukkig weer zover, maar helaas ontbreekt de linkspoot vanwege een blessure. Een hele opmerkelijke wel te verstaan, want zoiets als dit hadden we nog niet eerder gehoord.

Bizarre blessure

Tegenover ESPN heeft Real Madrid, in de persoon van Zidane, laten weten dat Asensio last heeft van een ontstoken puistje. Niet op zijn gezicht, maar op zijn been. Deze ontsteking zou ontstaan zijn als gevolg van het scheren van zijn benen. De ontstoken puist schijnt dermate pijnlijk te zijn dat hij momenteel geen sokken kan verdragen. Pijnlijk! Letterlijk en figuurlijk … Laten we hopen dat Asensio snel weer beter is. Wellicht kan hij voortaan beter haar op zijn benen laten staan.

Mocht je ooit nog op zoek zijn naar een excuus om niet te hoeven trainen, dan heb je er bij deze eentje bij. Dit zijn verder de enige 4 goede excuses om een training over te slaan.