Wat Neymar aan het doen was tijdens de titelwedstrijd van PSG

We zitten in de laatste fase van de competities in Europa en dat betekent dat de prijzen uitgedeeld worden. PSV werd kampioen tegen Ajax, City werd kampioen zonder te spelen en PSG wist de titel te pakken door nummer twee AS Monaco met maar liefst 7-0 te verslaan. Reden genoeg om als team samen te zijn en om het grote feest samen te vieren, maar daar dacht Neymar anders over. Hij was er namelijk niet eens bij.

De Braziliaanse vedette plaatste tijdens de wedstrijd namelijk een update op social media waarop te zien was dat hij de wedstrijd wel aan heeft gezet, maar dat hij tegelijkertijd een beetje online poker zit te spelen. Bizar als je het ons vraagt. Uiteraard werd er door voetbalfans wereldwijd op gereageerd en dan kun je op z’n zachtst zeggen dat de kampioensspirit van Neymar niet echt gewaardeerd wordt.

Er gingen sowieso al geruchten dat Neymar niet echt gelukkig zou zijn in Parijs en dat hij de club het liefst na een jaar alweer zou verlaten en die geruchten zullen niet minder worden door acties als deze. Niet zo slim dus.

Bron: Sport Bible