Plaatsing voor FIFA Weekend League wordt door update veel makkelijker

Gisteren schreven we al over een berg verbeteringen die toegevoegd waren aan FIFA 18 met de nieuwste update, maar nu is ook bekend geworden dat er een heel grote verandering in de Weekend League aan zit te komen. De Weekend League is behalve de competitie voor de beste FIFA spelers ter wereld ook de meest stressvolle feature van het geliefde voetbalspel, maar daar gaat verandering in komen. Jezelf plaatsen voor de Weekend League wordt namelijk veel eenvoudiger.

Plaatsing bij ‘Zilver 2’

Als je eenmaal geplaatst was voor de Weekend League had je minimaal 18 winstpartijen (Goud 3) nodig om jezelf automatisch weer te plaatsen voor de volgende Weekend Leauge. Deze drempel wordt nu een stuk lager gelegd, want vanaf de eerste Weekend League in februari hoef je nog maar 11 wedstrijden (van de 40) te winnen. Zilver 2 is dus genoeg. Een gigantisch verschil voor heel veel gamers en het verlaagt ook nog eens de stress die bij deze elite competitie komt kijken.

Andere updates

Andere belangrijke updates met betrekking tot de Weekend League zijn ook het vermelden waard. Iedereen gaat namelijk in hetzelfde stadion spelen en deze wedstrijden zullen altijd in de avond onder goede omstandigheden gespeeld worden. Geen schaduwen dus en geen regen. Daarnaast zul je bij het matchmaking menu niet meer te zien krijgen tegen wie je speelt. Je kiest je eigen tenue en de tegenstander zal jouw andere tenue dragen. De naam van de tegenstander wordt ook niet bekend gemaakt.

Kijk, dit zijn nog eens verbeteringen waar we wat mee kunnen. Hier kun je checken wat de nieuwe grote FIFA update nog meer in petto heeft.