Pogba is de meest ongelukkige middenvelder van Engeland

We kunnen inmiddels wel concluderen dat Paul Pogba, en eigenlijk heel Manchester United, zijn draai heeft gevonden. Ze zijn aan een sterke reeks overwinningen bezig en daarin bewijst Pogba zijn immense transferwaarde. Hij domineert het middenveld, is belangrijk met assists en scoort veel. Althans, als het aluminium niet zovaak in de weg stond. Er is namelijk niemand die in Engeland zovaak de lat of paal raakt dan de Fransman.

Paal Pogba

Gisteren schoot hij in de EFL Cup tegen Hull alweer voor de 7e keer (in alle competities) tegen het aluminium. De vrije trap leek op prachtige wijze in de kruising te vliegen, maar helaas.. Paal Pogba. Het deed ons denken aan die vrije trap in december tegen Tottenham. Een absolute wereldgoal als ‘ie erin vloog, maar wederom helaas.

Stel je eens voor dat al deze ballen er wel in waren gegaan. United fans kunnen inmiddels hun ogen niet meer geloven. Eén ding is zeker: als hij zijn trap een piepklein beetje bijschaaft zullen die prachtige doelpunten ongetwijfeld volgen.

Leestip: adidas geeft Pogba eigen logo

Bron: 101 Great Goals