Dit zijn de 10 beste voetbalschoenen onder €100

Ben je er na een paar trainingen en oefenpotjes achter gekomen dat die patta’s van vorig seizoen toch niet meer helemaal in orde zijn? Dan wordt het snel tijd voor nieuwe. Wij gingen voor jou op zoek naar de 10 beste voetbalschoenen voor nog geen €100. Zo ben jij klaar voor het nieuwe voetbaljaar, zonder dat het een rib uit je lijf kost.

adidas Copa Gloro 17.2 – Heerlijke zwarte kicksen gemaakt van een topkwaliteit leder. Hier voor slechts €89 euro op te pikken.

Nike Premier II FG – De concurrent van de bovenstaande Gloro is deze Nike Premier. De prijs-kwaliteit van deze schoen is in principe net zo goed, want voor slechts een tientje meer (€99) kun je deze schoen hier krijgen.

adidas Copa 17.1 FG – Nu komen we steeds meer in de hoek van de koopjes. Een kleine rondgang op het internet leverde ons onder andere deze adidas Copa 17.1 op. Dit is dit Copa Mundial, maar dan in een modern 2017-jasje. Normaal betaal je hier €200 voor, maar je kunt hem hier voor €99 krijgen.

New Balance Furon 2.0 Pro Hydra FG – Net als de Copa hierboven is deze Furon keihard afgeprijsd. Deze flitsende en zeer rappe schoen is hier van €200 naar €89 afgeprijsd. Hoe lekker is dat. Vet detail bij deze schoenen: ze veranderen van kleur wanneer ze nat worden.

Nike Tiempo Legacy 3 FG Pitch Dark – Een legende onder lederen voetbalschoenen: de Nike Tiempo. Deze kost je normaal €120, maar hij is nu al voor €97 te koop.

adidas Nemeziz Messi 17.3 – Deze is niet afgeprijsd, maar hartstikke nieuw en onder de €100. Dit nieuwe Messi-model van adidas kost namelijk maar €89.

Umbro Velocita III Pro – Dit is niet per se het meest populaire merk onder voetballers, maar toch durven wij te stellen dat het één van de beste speedboots op de markt is. Door het sokje sluit hij perfect aan en hij is vederlicht. Ook dit is een koopje, want in plaats van €170 kost hij hier slechts €99.

Nike Mercurial Veloce III CR7 – Een echte CR7 schoen is heel snel en natuurlijk ook erg stijlvol. Onderstaande Mercurial voldoet aan beide criteria. Gelukkig is hij ook nog eens van €180 naar €99 afgeprijsd.

PUMA evoPOWER Vigor 2 Graphic – Qua uiterlijk misschien wel de vetste uit deze top 10 is deze evoPOWER Vigor. Net als de Umbro Velocita zit deze schoen als een strakke sok. Het reliëf op de upper geeft je veel controle en power. Ook deze Puma evoPOWER is voor een mooi prijsje op te pikken (€89 i.p.v. €119).

Nike Mercurial Victory VI – De tweede mercurial in deze lijst is ook wederom heel stijlvol. Dit is een nieuwere colorupdate van de Mercurial en is dan ook nog niet afgeprijsd. Toch kun je ‘m hier al voor €89 krijgen.

Nu ben je pas écht klaar voor het nieuwe seizoen!