Dit zijn de 10 dikste BLACK FRIDAY voetbalschoenen deals

Het is je vast niet ontgaan: het is Black Friday. Het fenomeen dat uit de VS is komen overwaaien heeft ook Nederland bereikt. Grote webshops geven dan ook hele fikse kortingen op hun producten. Zo ook de online voetbalwinkels. Waar de meeste webshops vandaag maximaal een korting van 25% hanteren focussen wij ons op de deals die soms nog veel verder gaan.

Dit zijn volgens ons de 10 beste Black Friday deals op het gebied van voetbalschoenen.

Nike Mercurial Vapor Fire

Gloednieuw en toch al met 30% korting. Deze Nike Mercurial Vapor is één van de meest populaire modellen van het merk. Je kunt hem hier krijgen, van €220, naar €154.

In het blauw krijg je overigens dezelfde korting. Ook heel vet.

adidas Nemeziz 17+ 360Agility

Eén van adidas nieuwste silo’s is deze Nemeziz 17+. Hij heeft geen veters, maar desondanks heeft hij een perfecte fit. Hij is hier mega hard afgeprijsd, van €330 naar €162!

Nike Hypervenom Phantom 3

Deze schoen is normaal gesproken ook bijna niet te betalen. De Nike Hypervenom Phantom 3 kost normaal gesproken namelijk €290, hier nu nog maar de helft.

adidas ACE 17+ Thunderstorm

Eén van adidas’ paradepaardjes is deze veterloze ACE17+. Zeker in de Thunderstorm-uitvoering is het een plaatje. Normaal kost hij hier €300, nu ‘maar’ €210. Toch een mooie 30% eraf.

adidas X 17.1 SG Pyro Storm

Deze schoen wordt momenteel massaal gedragen op de professionele velden. Van Salah tot Luis Suarez, ze lopen er allemaal op. Normaliter kost hij hier €220, nu nog maar €154.

Nike Premier II SG Anticlog

Een must voor elke voetballer: een set kicksen die ervoor zorgen dat je op de meest glibberige velden toch overeind blijft. Je kunt kiezen voor schoenen met 6 stalen noppen, maar misschien nog beter zijn deze Nike Premier II SG met anti-clog zool. Deze speciale zool maakt het onmogelijk voor modder om zich aan de schoen te hechten. Zo blijf je toch gewoon met beide benen op de grond. Normaal kost hij €125, maar nu slechts €89.

adidas X 17+ PureSpeed Ocean Storm

Wederom een flitsend paar van adidas. Dit is de allerduurste versie van de X 17, want eigenlijk kost hij een stevige €300. Vandaag kost deze supersnelle schoen hier nog maar €180.

adidas Copa 17.1

Heerlijk klassiek, maar voorzien van de laatste technieken. Deze schitterende leren Copa 17 kost je normaal gesproken 200 piek, vandaag hier nog maar €140.

Under Armour Spotlight 2.0

Een hele bijzondere schoen van Under Armour. Deze voetbalschoen, de snelste van het merk, sluit je met behulp van een rits. Dat ziet er apart uit. In combinatie met de zwarte upper ziet hij er wel heel vet uit. Hier kun je vandaag met 50% scoren!

Nike Premier SG

Weer een SG-schoen van Nike. Wil je toch écht liever 6 noppen in plaats van anti-clog? Dan is deze vandaag voor een prikkie voor jou. Hij kost hier namelijk nog maar €75 in plaats van €100.

Wil je zelf nog meer Black Friday deals checken, dan kan dat hier. Bij Voetbalshop kun je vandaag overigens ook 25% korting scoren op het hele assortiment. Dan moet je hier zijn en bij het uitchecken de code BF2017 gebruiken.