Dit zijn de 100 beste FIFA 20 spelers en hun bijbehorende ratings

Ben jij ook al een tijdje aan het aftellen totdat FIFA 20 gelanceerd wordt? Gelukkig helpt EA Sports de ongeduldige zielen door in de loop naar de officiële release steeds meer bekend te maken over de nieuwe game en een belangrijk punt is altijd de bekendmaking van de ratings. Zeker als het gaat om de ratings van de allerbeste spelers in het spel. Dit zijn de 100 beste spelers in FIFA 20.

100 beste spelers FIFA 20

In de top 100 zijn drie Nederlanders terug te vinden. Uiteraard is Virgil van Dijk de best beoordeelde Nederlander met een gigantische rating van 90. Hiermee is hij de beste verdediger van het hele spel. Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben beide een rating van 85, net als de enige Eredivisiespeler in de top 100: Hakim Ziyech. Hieronder de volledige lijst met 100 beste spelers in FIFA 20, inclusief bijbehorende ratings. Wat direct opvalt: Messi is met 94 de allerbeste, nog boven Ronaldo met een rating van 93.

Nu kunnen we dus ook concluderen wie er per linie de beste speler is:

  • Beste aanvaller: Lionel Messi (94)
  • Beste middenvelder: Kevin de Bruyne (91)
  • Beste verdediger: Virgil van Dijk (90)
  • Beste keeper: Jan Oblak (91)

Wij kunnen wel leven met deze ratings. Jij ook? Om met een deel van deze spelers te spelen hoef je trouwens niet tot de officiële release op 27 september te wachten. De demo is namelijk vanaf 12 september al te spelen en dan kun je met deze teams de volgende speltypes spelen.