Dit zijn de 20 beste spelers in FIFA 19

Over ongeveer twee weken zal FIFA 19 officieel gelanceerd worden en vanaf morgen (13 september) is de demo al te downloaden. We kunnen dus echt bijna aan de slag met sterren als Ronaldo, Messi en Neymar in de nieuwe voetbalgame, maar wie zal dit jaar de allerbeste zijn? Het antwoord is niet hetzelfde als bij de voorgaande edities.

Beste spelers FIFA 19

In de top 20 zie je de gezichten die je waarschijnlijk wel had verwacht, behalve eentje. Mo Salah, de ster van Liverpool afgelopen seizoen die topscorer werd van de Premier League, die Liverpool naar de Champions League finale schoot, die bij de laatste drie zit in de strijd om de prestigieuze FIFA The Best award, is namelijk op plek 27 geëindigd met een rating van 27. Belachelijk, maar ja wat doen we eraan. Hieronder een overzicht van top 20 tot en met 11.

Bij de top 10 gaan we iets uitgebreider naar de nieuwe ratings kijken. Laten we daar niet al te veel woorden aan vuil maken, maar gewoon checken wie de tien beste zijn. We verklappen alvast dat Ronaldo niet langer de beste van allemaal is. De nummer 1 plek moet hij namelijk delen met, je raadt het al, Leo Messi. Beiden hebben een heerlijke 94 rating. Volledig terecht natuurlijk.

Twee Belgen dus in de top 10 en dat is natuurlijk zeer verdiend. Wat een kaarten. Die van Neymar is ook heel fijn met zijn 5 sterren voor zowel zijn zwakke been en skill moves. Al met al kunnen we zeker leven met deze top 10. Jij ook?

We zeiden al dat de FIFA 19 demo morgen (13 september) al te downloaden zal zijn, maar met welke teams kun je gaan spelen en wat is er allemaal te beleven in de demo? Dat lees je hier.