Onze 3 betting tips voor ‘El Clasico’ & twee beladen Engelse derby’s

Nieuw weekend, nieuwe kansen. In het zuiden van Nederland mag het dan wel carnaval zijn dit weekend, maar op de Europese velden wordt er gewoon gevoetbald (behalve Ajax & Zwolle dan). Het zijn ook zeker niet de minste potjes, want in Engeland staan twee gruwelijke derby’s op het programma en in Spanje de tweede ‘El Clasico’ in één week. Genoeg om van te genieten dus, maar wij gaan jou betting tips geven waardoor je nog harder kunt gaan genieten. Er valt namelijk weer heel veel te verdienen.

Tottenham Hotspur – Arsenal (zaterdag 13:30)

Het leek er even op dat de ‘North London Derby’ zonder Kane gespeeld zou worden vanwege een mogelijke schorsing, maar die heeft hij ontlopen en dus is hij er gewoon bij. Ze zullen ‘m nodig hebben, want het draait niet echt lekker de laatste tijd bij de Spurs. De laatste twee competitieduels werden verloren, terwijl Arsenal juist in de winning mood is.

Een moeilijk te voorspellen wedstrijd dus, maar wat we wel durven te voorspellen is dat het er hard op zal gaan (net als wel vaker bij een beladen derby) en dat er veel kaarten zullen vallen. Bij de onderlinge wedstrijd eerder dit seizoen vielen er ook al 8 gele kaarten, waarvan 2 voor Vertonghen en dus rood. Nu zal dat niet anders zijn met Arsenal in de strijd om plek 4 en Spurs die de laatste kans hebben om de titelhoop levend te houden. Inzetten op meer dan 5,5 kaarten betaalt 2.60 keer uit.

Everton – Liverpool FC (zondag 17:15)

Koploper Liverpool zal met vertrouwen op bezoek gaan bij buurman Everton in de ‘Merseyside Derby’. Ze hielden al vier wedstrijden op rij de nul en de laatste wedstrijd tegen Watford werd dik gewonnen. Het werd 5-0 door onder andere twee goals van Van Dijk. Everton is daarentegen minder lekker bezig, want ze verloren er drie van de laatste vier. Daar zitten ook de laatste twee thuiswedstrijden bij die ze allebei verloren.

View this post on Instagram

✌️ for @virgilvandijk 🖐 for @liverpoolfc

A post shared by Premier League (@premierleague) on

Het zal je dan ook niet verrassen dat Liverpool favoriet is bij de bookies (betaalt 1.63 keer uit). Wil je het echt interessant maken, dan zet je in op winst Liverpool en dat Van Dijk & Co de nul gaan houden. Liverpool winst en geen goal van Everton betaalt 2.75 keer uit.

Real Madrid – FC Barcelona (zaterdag 20:45)

De tweede ‘El Clasico’ in één week, veel mooier wordt het niet. Barça wist afgelopen woensdag met overtuigende cijfers Bernabéu stil te krijgen (0-3). Een incident was dat niet, want van de laatste 5 Clasico’s in eigen stadion wist Real Madrid er maar één te winnen en werden de andere verloren, waarvan drie zelfs met minimaal 3 goals verschil. Auw. Komt ook nog eens bij dat Real Madrid hun laatste drie wedstrijden heeft verloren. Barça is daarentegen al 9 wedstrijden ongeslagen.

De statistieken spreken dus zwaar in het voordeel van Barcelona en toch liggen de odds vrij dichtbij elkaar. Winst Real betaalt 2.70 keer uit, gelijk 3.70 keer en winst Barcelona 2.45 keer. Wij vertrouwen op de statistieken en voorspellen een nieuwe overwinning voor Barcelona.

Als je voor het eerst speelt met Betsson dan word je eerste overboeking meteen verdubbeld. Stel je zet €25 op je account, dan kun je meteen gaan betten met €50. Als we bovenstaande tips in de combinatie gooien dan kom je op een quotering van 17.52. Van die €50 kun je uiteindelijk dus ruim zo’n €875 maken. Da’s niet mis!