3 dingen die (bijna) zeker gaan gebeuren bij Juventus – Ajax

Hoe zit het bij jou met de spanning? Al flink aan het opbouwen voor dé kraker van vanavond: Juventus – Ajax? Na de 1-1 in Amsterdam (waar meer in had gezeten), gaat Ajax vanavond op bezoek in Turijn met één doel en dat is natuurlijk het behalen van de halve finale van de Champions League. Toen Ajax in augustus aan de voorrondes begon had niemand het verwacht, maar opeens lijkt het gewoon mogelijk om Juve eruit te knikkeren. We blikken vooruit op de wedstrijd van vanavond en voorspellen dat deze drie dingen (bijna) zeker gaan gebeuren.

Beide teams gaan scoren

Het mag dan wel uit bij het stugge Juve zijn, maar Chiellini doet weer niet mee en Ajax scoort heel gemakkelijk. In de laatste 5 wedstrijden scoorden ze 19 keer en in de competitie staat de teller inmiddels op 106! Toch zal Ajax zich via een verlenging moeten plaatsen of via meer dan één doelpunt, want de nul houden zal er niet in zitten. De laatste 7 wedstrijden kregen de Amsterdammers namelijk minimaal één goal tegen. De kans lijkt ons dus klein dat het in Turijn wel gaat lukken tegen Ronaldo en consorten.

Beide teams scoren betaalt 1.72 keer uit. Denk je dat het een verlenging gaat worden? Inzetten op ‘een van beide teams plaatst zich via een verlenging’ betaalt 10.00 keer uit. In het geval van penalty’s wordt dat zelfs 15 keer.

Ronaldo scoort (een kopgoal)

Daarmee komen we bij puntje twee en dat is een doelpunt van Ronaldo. In de laatste twee CL wedstrijden scoorde hij vier keer (3 thuis tegen Atlético en 1 uit tegen Ajax), plus zijn statistieken in de kwartfinales zijn ongelofelijk: 24 goals in 21 wedstrijden. We durven zelfs te voorspellen dat hij een kopgoal gaat scoren, want drie van de vier goals die hij in de laatste twee CL duels maakte, maakte hij met het hoofd.

In het geval van een doelpunt door Ronaldo zijn er een paar interessante bets. Ronaldo scoort en wint betaalt 2.25 keer uit. Ronaldo scoort en beide teams scoren betaalt 4.75 keer uit. Zoals we hierboven al zeiden verwachten we echter een kopgoal van Ronnie en dat betaalt 7.00 keer uit.

Ajax stoot door naar de halve finale

Oké, misschien past dit niet helemaal in het straatje van ‘dit gaat er vanavond zeker gebeuren’, maar wij hebben er vertrouwen in en een portie goede hoop heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Als Ajax het binnen de reguliere tijd doet dan betaalt het 3.35 keer uit, maar de odds worden pas echt sick als het via de verlenging of penalty’s lukt. Kwalificatie voor de halve finale via verlenging betaalt 20.00 keer uit en als Ajax via penalty’s wint zelfs 30.00 keer.

View this post on Instagram

Still dreaming… 🤤💭 #UCL #reaaja #juvaja

A post shared by AFC Ajax (@afcajax) on

Bonus: koningen van Europa

Nu we toch lekker positief bezig zijn, waarom dan niet meteen inzetten op dat Ajax de Champions League wint? Doe eens gek. Als ze van Juventus kunnen winnen, dan kunnen ze namelijk van iedereen winnen. Denk jij dat Ajax de koning van Europa gaat worden, net zoals Donnie de koning van de TOTO is? Dat betaalt maar liefst 27.00 keer uit. Kun je wel een tientje op gokken toch?

Check via TOTO het overzicht van alle bets (van alle wedstrijden), plaats je bet en pak die money.