3 dingen die je moet weten voordat je inzet op APOEL Nicosia – Ajax

Het kostte flink wat moeite, maar het lukte Ajax vorige week dan toch om af te rekenen met PAOK. Daar hadden de Amsterdammers overigens wel drie penalty’s voor nodig, maar je hoort ons daar niet over klagen. In de laatste voorronde van de Champions League moeten ze het opnemen tegen APOEL Nicosia uit Cyprus. De eerste wedstrijd wordt vanavond om 21:00 uur gespeeld in het GSP-Stadion. Dit zijn onze voorspellingen.

Ajax laatste 10 Europese uitduels al ongeslagen

De ploeg van Erik ten Hag zal met vertrouwen richting Cyprus reizen, want ze zijn al 10 uitwedstrijden ongeslagen. Wij voorspellen daarom ook dat Ajax in ieder geval niet gaat verliezen. APOEL verloor de laatste thuiswedstrijd overigens met 1-2 tegen Cluj, maar wist dat in de uitwedstrijd goed te maken door met 0-2 te winnen. De laatste uitwedstrijd van Ajax bij APOEL eindigde in 1-1 (2014). Inzetten op een gelijkspel betaalt 4,50 keer uit, winst Ajax betaalt slechts 1,49 keer uit en een herhaling van de pot in 2014 betaalt 7,40 keer uit.

Tegendoelpunt Ajax

Wat de Amsterdammers minder vertrouwen zal geven is het feit dat ze dit seizoen in elke uitwedstrijd minimaal één tegengoal te verwerken kregen (2-2 bij Vitesse, 2-2 bij PAOK en 1-4 bij VVV). We voorspellen daarom dat ze ook vanavond weer een goal gaan incasseren. Sterker nog, wij voorspellen dat beide teams in de eerste helft scoren. Dat was dit seizoen ook al het geval uit bij Vitesse & PAOK en dat betaalt 4,30 keer uit.

VAR is aanwezig

Vanaf de laatste voorronde Champions League is de VAR aanwezig en dat is wel zo fijn voor het team dat veel aanvalt. In dit geval is dat hoogstwaarschijnlijk Ajax en zoals we eerder in dit artikel al zeiden is de combinatie Ajax & pingels best wel een gelukkige. In de laatste twee wedstrijden kregen ze er al 4. Mochten ze er vanavond één krijgen dan gaat Tadic weer achter de bal gaan en dan gaan we er vanuit dat ‘ie gewoon scoort. Wij gaan daarom voor de volgende bet die bovenstaande mooi allemaal combineert: Tadic scoort, wint én beide teams scoren. Dat betaalt 4,50 keer uit.

Denk jij er nou toch heel anders over dan wij? Dan kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen waar jij je geld op inzet. Hier vind je het volledige TOTO overzicht met alle mogelijkheden en odds.