3 interessante manieren om keihard te gaan cashen met de Klassieker

Dit weekend staat de eerste Klassieker van het seizoen weer op het programma. Ajax ontvangt Feyenoord in de Johan Cruijff Arena en het moge duidelijk zijn wie de favoriet is. Niemand schijnt Feyenoord een kans te geven tegen het Ajax dat op stoom is, zowel in de Eredivisie als in de Champions League. Daar komt ook nog eens bij dat Feyenoord zelden wint in Amsterdam.

Wordt het dan een wedstrijd zonder spanning? Wat ons betreft niet, want je kunt het altijd zelf spannend maken. Dit zijn drie interessante manieren om flink geld te verdienen aan de Klassieker.

Dikke overwinning Ajax

Zo’n beetje iedereen denkt al zeker te weten dat Ajax gaat winnen en dat betaalt dus ook amper uit (1.40 keer). Wij hebben zelfs zo’n vermoeden dat het wel eens een hele grote uitslag kan worden. En dat betaalt wél goed uit. We geven even twee opties: 4-0 betaalt 18.50 keer uit en 5-0 betaalt 33.50 keer uit. Wij zien ook liever een spannende Klassieker, maar deze uitslagen zijn gewoon mogelijk zondag.

Robin’s laatste kunstje in de Johan Cruijff Arena

RVP kondigde deze week aan na dit seizoen een punt achter zijn carrière te zetten. Het doet altijd pijn om van zo’n legende afscheid te nemen, maar voordat het zover is doet hij nog een kunstje in Amsterdam. Als van Persie tegen alle verwachtingen in de openingstreffer maakt dan betaalt dat 8.50 keer uit. Denk je juist dat hij de laatste goal van de wedstrijd gaat maken? Dat betaalt ook 8.50 keer uit.

Feyenoord verrast

Je zou het bijna vergeten, maar Feyenoord kan ook gewoon voor een stuntje zorgen in Amsterdam. Wat ons betreft valt een gelijkspel al onder die categorie en dat betaalt 5.05 keer uit. Winst betaalt zelfs 6.20 keer uit. Toch willen we nog een optie aandragen: 0-0. Tegen Benfica lukte het Ajax ook niet om te scoren tot in de 92e minuut. Wellicht heeft Feyenoord daarvan geleerd en weet het wél die nul te houden tot het einde. Met een uitbetaling van 15.50 keer de inzet is het misschien wel het gokje waard.

Een overzicht van alle andere bets met betrekking tot de Klassieker vind je hier. Als je voor het eerst met NetBet speelt kun je €50 gratis inzetten.