3 manieren om gruwelijk hard te verdienen aan Real Madrid – Ajax

Vanavond is het dan zover: de tweede wedstrijd in de achtste finales van de Champions League voor Ajax. Nadat ze thuis verloren van Real Madrid met 1-2 gaan ze vanavond op bezoek in het Santiago Bernabéu. Hoewel de uitgangspositie natuurlijk niet best is zijn er toch nog genoeg redenen om vertrouwen in een klein wonder te hebben. Daar kan jij dan ook nog eens flink van profiteren, want er valt veel geld mee te verdienen.

Real Madrid is in de laatste jaren nog nooit zo kwetsbaar geweest als dat het dit jaar is. Op dit moment zelfs, want ze verloren de laatste drie duels die ze in eigen huis speelden. Met 1-2 van Girona, 0-3 van Barça en afgelopen weekend met 0-1 van hetzelfde Barça. Daarbij werd telkens ook duidelijk dat ze gewoon heel moeilijk tot scoren komen. Tot slot doet capitano Sergio Ramos niet mee. Hij was toch wel degene die in de Johan Cruyff Arena vaak als reddende engel diende voor de Madrilenen.

Winst Ajax

Ondanks die statistieken is Real Madrid nog wel de torenhoge favoriet bij de bookies en dat geeft kansen om flink te verdienen bij een goed resultaat voor Ajax. Winst Ajax betaalt namelijk 5.30 keer uit. Dat is al heel lekker natuurlijk, maar je kunt het nog iets spannender maken door in te zetten op winst Ajax en dat er minder dan 3.5 goals vallen. 0-1, 0-2 of 1-2 dus. Dat betaalt 7.70 keer uit.

Verlengen

Natuurlijk zou winst op zich al een hele goede prestatie zijn, maar bij 0-1 is het nog niet genoeg en bij 1-2 volgt een verlenging. Denk jij dat het daarop gaat uitlopen? Als je voorspelt dat het na reguliere speeltijd 1-2 staat dan levert dat maar liefst 14.50 keer je inzet op. Dat is nog niets vergeleken met de odds die je krijgt als Ajax zich kwalificeert voor de volgende ronde via de verlenging. Dat betaalt namelijk 40 keer uit. Denk je dat Real toch aan het langste eind trekt in de verlenging? Dat betaalt ook nog een dikke 30 keer uit.

Pingels

Denk je dat het zo’n ultieme nagelbijter wordt met een penaltyreeks die uiteindelijk gaat beslissen of Ajax doorstoot naar de volgende ronde? Dan zijn de kansen volgens de bookies 50/50, want in beide gevallen levert kwalificatie door de penaltyreeks een monsterlijk bedrag op. Bij zowel winst Real na strafschoppen als winst Ajax na strafschoppen krijg je namelijk 65 keer je inzet.

Er valt dus héél veel te verdienen, maar dan moet Ajax wel voor een goed resultaat zorgen in de reguliere speeltijd. Wij hebben er alle vertrouwen in. Als je voor het eerst speelt met Betsson dan word je eerste overboeking meteen verdubbeld. Stel je zet €25 op je account, dan kun je meteen gaan betten met €50. Stel je zet het in op winst Ajax na penalty’s dan maak je van die €50 dus even €3.250.