Droombaan: £30 per uur krijgen om Fortnite te spelen

Als het op games aankomt vind je bij ons meestal artikelen over FIFA en heel soms PES, maar ook wij kunnen niet meer om Fortnite heen. Het online spel is hard bezig om de hele wereld te veroveren en ook Eredivisiespelers als Ayoub zijn zo goed als verslaafd. Door deze gigantische hype stijgt het aantal nieuwe spelers hard en dat zorgt voor mogelijkheden. Als jij inmiddels wel al een Fortnite baas bent althans.

Fortnite mentor

De mensen die nog niet lang geleden aan het spel begonnen zijn kunnen waarschijnlijk flink wat hulp gebruiken om op een hoog niveau te komen. En hoe kunnen ze dat sneller voor elkaar krijgen dan door het te leren van een meester? Een meester zoals jij. Inmiddels zijn er al veel gamers die zich aan hebben gemeld om een mentor te krijgen, zodat ze snel beter worden en niet voor lul staan als ze tegen hun vrienden spelen.

Via de website Bidvine word je gekoppeld aan een buddy, zodat je die jongen kunt gaan helpen tegen een vergoeding. Deze site biedt die mogelijkheden overigens ook bij FIFA en CoD, want ook daar zijn noobs die hulp nodig hebben. Maar wanneer ben je goed genoeg om een vergoeding te krijgen als buddy? Eén van de criteria waar je aan moet voldoen is dat je minimaal 25 keer achter elkaar eerste moet zijn geworden. Da’s niet mis, maar dan verdien je wel effe £30 (omgerekend €34) per uur.

Toch nog niet helemaal overtuigd van Fortnite en zit je nog altijd FIFA te spelen? Uren per dag? Aan deze 8 tekenen herken je dat je zwaar verslaafd bent aan FIFA.

Bron: Gewoonvoorhem