Met deze 4 betting tips kun je deze Champions League avond hard cashen

De Champions League is gisteren alweer herstart, maar wij kijken natuurlijk vooral uit naar vanavond. Ajax neemt het dan in eigen huis op tegen titelhouder Real Madrid en een goede uitgangspositie voor de return in Santiago Bernabéu is essentieel. Goed spannend dus, maar we gaan het nog wat spannender maken door betting tips te geven waarmee je heel lekker kunt verdienen.

We voegen er ook nog even die andere wedstrijd aan toe: Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund. Per wedstrijd geven we 2 opties en we sluiten af met waar wij op gaan inzetten.

Ajax – Real Madrid

Het is geen geheim dat het met Ajax de laatste tijd niet zo lekker gaat en met de Koninklijke juist wel. Niet gek dus dat Real Madrid favoriet is volgens de bookmakers. Toch wordt er dan niet genoeg rekening gehouden met de sterke Champions League campagne waar Ajax mee bezig is. Ze verloren namelijk nog niet en wonnen al hun thuiswedstrijden op het 3-3 gelijkspel tegen FC Bayern na (inclusief voorrondes).

Het geeft ons hoop dat Ajax wel degelijk voor een mooi resultaat kan zorgen, zeker ook omdat ze thuis tegen grote tegenstanders altijd wat extra’s weten te brengen. Wij denken dat Ajax zal scoren en dat ze niet gaan verliezen. Zeker met een kolkende Johan Cruyff Arena achter de ploeg verwachten we een sterk begin en denken we dat de Amsterdammers met rust leiden. Een voorsprong bij rust betaalt 3.90 keer uit.

Wat ons minder hoop geeft is dat Real in topvorm steekt en dat de Madrilenen de laatste 5 ontmoetingen met Ajax met minimaal 3 goals verschil won. Combineer dat met de mindere vorm van Ajax en een ruime nederlaag is zeker mogelijk. Als Real Madrid met 3 goals verschil wint betaalt dat 8.75 keer uit. Een overwinning met 2 goals verschil in het voordeel van Real betaalt 4.90 keer uit.

Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund

De Spurs draaien lekker in de Premier League met 4 overwinningen op rij. Dortmund zit juist in een dipje zit en wist de laatste 3 wedstrijden niet te winnen, met als dieptepunt het 3-3 gelijkspel van afgelopen weekend na een 3-0 voorsprong. Tottenham is dan ook favoriet en we verwachten eigenlijk ook wel dat ze gaan winnen. Dat betaalt 2.15 keer uit. Toch niet slecht. We verwachten overigens wel een kleine overwinning, want dat was bij de laatste Premier League wedstrijden van Tottenham ook het geval. 1-0 winst betaalt 7.75 keer uit en 2-1 7.50 keer.

Ondanks dat Dortmund niet in goede vorm steekt, weet het wel altijd te scoren. Het gebeurde dit seizoen pas twee keer dat ze niet scoorden: op 31 augustus en 28 november van 2018. Als de verdediging de schade weet te beperken dan is een gelijkspel of zelfs winst dus zeker mogelijk. Een gelijkspel betaalt 3.50 keer uit en winst Dortmund 3.40 keer.

Onze bets

Dat waren dus de tips, maar waar gaan we zelf op inzetten? Wij proberen toch met een positieve mindset de Champions League avond in te gaan en zetten daarom in op een voorsprong van Ajax bij rust en winst Tottenham. Combineer die twee en dan heb je een quotering van 8.385 (3.90 x 2.15). Daar kun je heel veel geld van maken. Zeker als je voor het eerst meespeelt met NetBet, want dan mag je gratis €50 inzetten. Vermenigvuldig dat met 8.385 en dan kun je zomaar €419,25 verdienen. Lekker!