Met deze 4 betting tips kun je dit weekend heel veel knaken verdienen

Na een mooie midweek Champions League gaan we ‘gewoon’ weer verder met de competities. Die naderen hun ontknoping en dus is het (in sommige competities) heel spannend. Dit weekend staan er een aantal wedstrijden op het programma die ontzettend belangrijk zijn in de strijd om de titel of om felbegeerde Champions League plekken. Wij hebben er vier geselecteerd en geven zoals je van ons gewend bent bijbehorende betting tips. Kun je lekker wat bijverdienen dit weekend.

Liverpool – Chelsea (zondag 17:30)

Dé pot van het weekend. Liverpool moet winnen om aan kop te blijven (met een wedstrijd meer gespeeld dan City) en Chelsea moet een resultaat boeken in de strijd om een Champions League plek. Liverpool is uiteraard de favoriet, maar Chelsea heeft haar laatste 3 PL wedstrijden ook ‘gewoon’ gewonnen. Liverpool is thuis echter ijzersterk en verloor voor de competitie nog niet op Anfield. Er werd twee keer gelijkgespeeld en de rest werd gewonnen.

Wij zetten nu dan ook ons geld weer in op Liverpool en dat betaalt 1.65 keer uit. Wil je er meer uit halen? Dit is ook een interessante bet: Mané scoort en wint met 2-0, 2-1 of 3-1. Dat betaalt 5.75 keer uit. Wij houden het bij winst Liverpool.

AC Milan – Lazio Roma (zaterdag 20:30)

Dit is ook een belangrijke hoor. AC Milan is uit vorm en verloor er 3 van de laatste 4 en speelde de andere gelijk. Toch staat het nog op plek vier (geeft recht op Champions League), maar staat slechts drie punten achter en heeft een wedstrijd minder gespeeld. Lazio won de laatste twee potten echter ook niet. Moeilijk te voorspellen dus, maar wij denken dat AC Milan deze belangrijke thuiswedstrijd gaat winnen. Dat betaalt 2.58 keer uit. Piatek heeft zijn vorm in ieder geval weer te pakken met 2 goals in zijn laatste twee wedstrijden. Inzetten op winst Milan én een goal van Piatek betaalt 3.60 keer uit. Daar gaan we voor.

Huesca – FC Barcelona (zaterdag 16:15)

De hekkensluiter tegen de koploper. Daar valt toch niets aan te verdienen zou je zeggen? Nou, we moeten zeggen dat de odds in het voordeel van Barça nog verrassend hoog zijn. Dat heeft echter te maken met het feit dat Suárez en Piqué geschorst zijn. Daarnaast wordt Messi waarschijnlijk gespaard na de klap die hij in de CL kreeg van Smalling, zodat hij topfit is als Barça dinsdag de tweede pot tegen United speelt Toch durven wij wel op Barcelona in te zetten dit weekend. Winst Barça betaalt 1.73 keer uit.

Lille OSC – PSG (zondag 21:00)

Een gelijkspel is voor PSG al genoeg om dit weekend al kampioen te worden op bezoek bij de nummer 2 Lille. Denk je dat ze daar vol voor gaan? Een gelijkspel betaalt 3.90 keer uit. Wij denken echter dat ze in stijl kampioen willen worden en er gewoon vol voor gaan. Winst PSG betaalt 1.77 keer uit. Neymar kan zijn rentree maken, maar we verwachten hem niet in de basis.

Met Mbappé hebben ze natuurlijk een speler die ze hoogstpersoonlijk kampioen kan maken en dat bewijst hij dit seizoen. Hij maakte al 27 goals in 25 wedstrijden. Als hij de openingstreffer of laatste van de wedstrijd maakt betaalt het 3.25 keer uit. Wij vertrouwen op Kylian en gaan voor de openingstreffer op zijn naam. Betaalt toch wat lekkerder uit dan ‘maar’ 1.77 voor winst PSG.

Als we onze bets in de combinatie gooien dan kom je in ieder geval op een hele mooie notering uit van 33.40.Als je bij TOTO een tientje op deze bets zet dan kun je dit weekend dus zomaar even €334 bijverdienen. Niet mis toch?