4 betting tips voor dit voetbalweekend om bakken met geld te verdienen

Het doordeweekse programma met Champions League en Europa League wedstrijden is achter de rug en dus gaan we ons weer focussen op de competities (en FA Cup). Het aantal topaffiches valt een beetje tegen, maar dat wil niet zeggen dat er geen geld verdiend kan worden. Sterker nog: met een beetje geluk kun je ongelofelijk veel geld verdienen. Dit zijn onze vier betting tips. Je kunt ze allemaal gaan combineren of gewoon één van de tips uitkiezen en daar je geld op inzetten.

SC Heerenveen – PSV (zaterdag 19:45)

Heerenveen presteert dit seizoen in thuiswedstrijden zeer belabberd en hebben er pas eentje gewonnen, maar wanneer de Eindhovenaren op bezoek komen lijken de Friezen altijd extra krachten te krijgen. PSV won namelijk geen één van de laatste 6 Eredivisie-duels in het Abe Lenstra Stadion (twee keer gelijk, vier keer verlies). Daarnaast scoort Heerenveen de laatste 11 thuisduels altijd tegen PSV, terwijl PSV juist heel weinig scoort in Friesland. In de laatste vijf uitwedstrijden bij Heerenveen scoorden ze slechts twee goals.

Het gaat dus gewoon heel erg lastig worden voor PSV. We voorspellen dat beide teams gaan scoren, maar dat PSV niet gaat winnen bij dé angstgegner. Winst Heerenveen betaalt 7.25 keer uit en een gelijkspel 5.15 keer. Wij gaan voor het gelijkspel.

Atalanta – AC Milan (zaterdag 20:30)

Een mooi affiche tussen de nummer 5 en 4 in de Serie A met twee teams én twee spitsen in topvorm. Aan Atalanta kant is dat Zapata met 9 goals in 6 wedstrijden in 2019 en nieuweling Piatek aan de kant van Milan. Hij maakte in drie wedstrijden waarin hij in de basis begon al vier doelpunten. Atalanta is overigens het team met de meeste gemaakte doelpunten in de Serie A (50 uit 23).

Milan is al vijf wedstrijden op rij ongeslagen (daarin kregen ze maar 1 tegengoal), maar Atalanta zelfs acht (waaronder 3-0 winst op Juve voor de beker). Atalanta is dan ook favoriet en daar zetten wij ons geld op in. Winst Atalanta betaalt 2.00 keer uit. We verwachten wel dat beide teams zullen scoren en dat Zapata óf Piatek de openingsgoal maakt. Bij Zapata betaalt dat 4.75 keer uit en bij Piatek zelfs 7.00 keer. Aan jou de keuze, want wij vinden het heel dichtbij elkaar liggen.

FC Groningen – Feyenoord (zondag 14:30)

De eerste seizoenshelft van Groningen was dramatisch, maar na de winterstop haalt de ploeg volop punten binnen, mede door een paar gerichte en goede aankopen. Van de laatste 4 wedstrijden werden er 3 gewonnen en in elke wedstrijd scoorden ze. Over Feyenoord valt weinig zinnigs te zeggen. De ene wedstrijd spelen ze prima, de week erop is het weer drama. Vorige week wonnen ze met 4-0 van degradatiekandidaat De Graafschap, maar op bezoek in het Hoge Noorden zal het een stuk moeilijker worden.

De laatste keer dat FC Groningen van Feyenoord won was trouwens heel lang geleden: 30 oktober 2011. Toen werd het maar liefst 6-0. Dat verwachten we dit weekend niet, maar we verwachten niet dat Feyenoord gaat winnen. Winst Groningen betaalt 4.70 keer uit en een gelijkspel 3.70 keer. Wil je écht hard cashen? Zet dan in op dat de openingstreffer van de wedstrijd wordt gemaakt door Kaj Sierhuis (scoorde in de laatste twee wedstrijden). Dat betaalt maar liefst 11.00 keer uit!

Chelsea FC – Manchester United (maandag 20:30)

In de vijfde ronde nemen Chelsea en United het tegen elkaar op. Beiden teams hebben een aardige klap te verwerken gekregen. Chelsea verloor vorige week met 6-0 van City en United verloor thuis tegen PSG met 0-2. United kan echter terugvallen op een sterke reeks onder Solskjaer tot die wedstrijd, terwijl het bij Chelsea veel vaker mis gaat de laatste tijd. Sarri weet het maar niet aan de praat te krijgen. Vooral de verdediging schuttert bij vlagen gigantisch.

Wij verwachten dat de druk op Chelsea veel groter zal zijn en dat ze hier niet beter door gaan voetballen. United verloor dan wel afgelopen woensdag, maar daarvoor waren ze 11 wedstrijden ongeslagen onder de nieuwe coach, waarvan er zelfs 10 gewonnen werden. Wij denken daarom dat United deze wedstrijd gaat winnen. Volgens de bookies is Chelsea echter favoriet (betaalt 2.00 keer uit) en daarom is er een mooie kans om veel geld te verdienen. Winst United betaalt 3.40 keer uit.

Er zitten gewaagde keuzes tussen (zeker niet onmogelijk), maar mocht het allemaal goed uitpakken dan verdien je bakken met geld. Zeker als je voor het eerst met Netbet speelt en gratis €50 mag inzetten. PSV gelijk, Sierhuis eerste goal bij Groningen – Feyenoord, Atalanta winst en United winst zorgt namelijk voor een quotering van 385.22. Met die €50 kun je daar dik €19.000 van maken. Ga je bij Atalanta – AC Milan voor het openingsdoelpunt door Zapata i.p.v. gelijkspel dan wordt het zelfs ruim €45.750. Koekoek.