Dit zijn 4 cadeau’s waar je elke voetballiefhebber blij mee maakt

Kerst is al bijna hier, maar heb jij nog geen cadeautje voor onder de kerstboom dit jaar? Wij vinden het ook altijd lastig om iets tofs te bedenken, maar wellicht heb je wat aan ons voorzetje? Met deze 4 kerstcadeau’s maak je namelijk elke voetballiefhebber hartstikke blij. Jou vast ook.

Voetbaltickets topwedstrijd

Geen enkele liefhebber zou hier níét blij mee zijn. Zeker niet wanneer het een vette wedstrijd in het buitenland is. En wat is er in dat geval mooier dan een in de Champions League? Kun je er meteen een citytrip van maken. Zo kun je bijvoorbeeld met je schat naar de stad van de liefde Parijs om in de avond even naar PSG – Real Madrid te gaan kijken.

Kicksen

Ook altijd heel erg leuk om te krijgen is een paar verse kicksen. De kans is groot dat je voetbalschoenen het de eerste seizoenshelft zwaar te verduren hebben gehad. Een paar nieuwe komt dus altijd van pas.

Afbeeldingsresultaat voor heineken champions league

Voetbalgames

Voor wanneer er een keertje geen voetbal op TV is kun je natuurlijk ook gewoon een potje op je Playstation spelen. Mits je een goeie console hebt doen voetbalgames het altijd goed als kerstcadeau.

Biertap voor thuis

De echte liefhebber zit het liefst het hele weekend van ‘s middags tot ‘s avonds de beste wedstrijden te kijken. Een nieuwe TV is wellicht iets teveel van het goede, maar gelukkig is er een nóg betere manier om de voetbalervaring te optimaliseren. Wat dacht je van een ijskoud biertje in je hand? Wij liepen de thuistap van Heinken, THE SUB®, tegen het lijf en die stelt jou in staat om thuis een vers getapt biertje te drinken. Je kunt hier verschillende merken bier op aansluiten. Van Heineken tot Desperados, van ‘t IJ tot Affligem. Geniaal dus. Zeker als je de prijs ziet. Met de code EXTRA30EUR kun je THE SUB® nu met €30 korting bestellen.

Op de shop van Heineken vind je trouwens nog meer gave accessoires om jouw huiskamer tot een ware voetbal mancave om te bouwen. In onderstaande foto zie je veel van de producten. Wat dacht je van die icebucket om bier in te koelen? Een paar sjieke glazen of een lichtgevend Heineken-logo waardoor jouw huis in een waar voetbalcafé veranderd. Ook op de merchandise kun je 30% korting pakken, met de code MM30. Hier vind je het complete overzicht aan gave Heineken Man Cave producten.

Wie ga jij of mag jou deze kerst verblijden met één van deze presentjes? Laat het hem of haar weten in de comments op Facebook. Fijne kerst!