4 dingen die je moet weten voordat je jouw geld inzet op Ajax – Lille OSC

Nadat Ajax de voorrondes van de Champions League wist te overleven staat vanavond de start van de groepsfase van het miljardenbal op het programma. In de Johan Cruijff Arena is Lille de tegenstander en dat is de eerste keer dat de twee ploegen elkaar in een officiële wedstrijd treffen. Statistieken van eerdere ontmoetingen ontbreken dus, maar toch valt er al genoeg te voorspellen op basis van andere statistieken. Dit moet je even weten voordat je weer wat geld op de TOTO klapt.

Ajax in topvorm

Ajax won 6 van de 7 laatste wedstrijden en de enige wedstrijd die ze in die reeks niet wonnen was uit bij APOEL Nicosia (0-0). Je kunt dus wel zeggen dat de Amsterdammers met veel vertrouwen aan de aftrap zullen verschijnen. Niet gek ook dat de wedkantoren Ajax als favoriet zien. Winst Ajax betaalt 1.46 keer uit.

Tadic on fire

Tadic heeft in de laatste 3 wedstrijden minimaal één keer gescoord. In de laatste 9 officiële wedstrijden wist hij zelfs in 7 wedstrijden minimaal één keer te scoren. De Serviër is dus al vroeg in het seizoen on fire. Wij verwachten vanavond weer minimaal een goal van hem en dat kan al snel heel interessant worden. Tadic scoort en Ajax wint betaalt 2.15 keer uit, maar dat kan beter. Als hij scoort en Ajax wint met 1-0, 2-0 of 2-1 dan betaalt dat 5.25 keer uit. Denk je dat Ajax uit de startblokken schiet en dat Tadic ‘m er al in heeft liggen binnen 10 minuten? Dat betaalt zelfs 15.00 keer uit!

Belabberde cijfers Lille

Lille verloor dit seizoen nog alle uitwedstrijden (twee stuks), scoorde daarin nul keer én kreeg in die twee wedstrijden een rode kaart. Ze zullen dus met aanzienlijk minder zelfvertrouwen het veld in Amsterdam zullen betreden. Daar komt ook nog eens bij dat Lille niet één van de laatste 11 Europese wedstrijden wist te winnen en dat ze in de laatste twee groepsfases van de Champions League als laatste eindigde. Ajax krijgt echter ook behoorlijk wat tegengoals om de oren dit seizoen en daarom denken we dat Lille toch gaat scoren. Met deze statistieken in het achterhoofd voorspellen wij de volgende uitslag: 3-1. Dat betaalt 10.25 keer uit.

Onderschatting

Als je bovenstaande allemaal leest zou je zeggen dat het een eitje wordt voor Ajax, maar Lille werd vorig seizoen wel tweede achter PSG en ze staan momenteel vijfde (3 punten achter koploper PSG). Dit seizoen startte de ploeg niet best, maar de laatste wedstrijd na de interlandperiode werd ‘gewoon’ weer gewonnen en dus zal het zelfvertrouwen wel in de lift zitten. Een gelijkspel betaalt 4.70 keer uit en winst Lille betaalt 7.35 keer uit.

Denk jij het nog beter te weten dan wij en wil je dus zelf eens checken wat TOTO allemaal te bieden heeft bij deze wedstrijd? Hier vind je het volledige TOTO overzicht voor Ajax – Lille OSC.