4 dingen die je moet weten voordat je inzet op Ajax – APOEL Nicosia

Vanavond staat ‘de belangrijkste wedstrijd van het seizoen’ op het programma van Ajax. Weten ze zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League of worden ze veroordeeld tot het spelen van Europa League? Ze staan er na het 0-0 gelijkspel in Cyprus redelijk voor, maar het spel beloofde weinig goeds. Daar komt ook bij dat de Amsterdammers zowel van de Beek (blessure) als Mazraoui (schorsing) ontbreken. Nog zeker geen zekerheidje dus, ook de opstelling niet. Voordat je er een tientje op gaat betten is het daarom belangrijk deze dingen te weten.

Na uitwedstrijd 0-0 bijna altijd door

Van de 7 keer dat Ajax in de uitwedstrijd een 0-0 resultaat boekte lukte het 6 keer om het thuis ‘gewoon’ af te maken. De bookies verwachten dat natuurlijk ook en daarom betaalt het slechts 1.22 keer uit als Ajax wint en 1.19 keer als ze de volgende ronde behalen (kan ook via verlenging zijn dan)

Positief resultaat APOEL betaalt heel hard uit

Dat het 6 van de 7 keer lukte wil dus zeggen dat het één keer niet lukte en dat kan vanavond weer gebeuren. Het zou natuurlijk een mega domper zijn, behalve voor de portemonnee. Denk je dat APOEL de volgende ronde behaalt? Dat levert 4.85 keer je inzet op. Een gelijkspel mag toch ook wel als positief resultaat gezien worden en dat betaalt 6.85 keer uit. Natuurlijk betaalt winst APOEL verreweg het meeste uit: 12.25 keer om precies te zijn.

Alles op Al-Tamaari

In de hoop op een goed resultaat zal het Cypriotische team vooral naar sterspeler Al-Tamaari zoeken. Hij maakte veel indruk tijdens de heenwedstrijd met zijn acties en maakte het Ajax heel moeilijk. Vooral op de counter zal deze speler vanavond heel gevaarlijk zijn. Als hij scoort én APOEL wint, dan betaalt dat maar liefst 25.00 keer uit! Wij houden echter hoop op Ajax, maar zouden wel in durven te zetten op dat Al-Tamaari scoort. Als hij scoort, maar Ajax wint, dan betaalt dat 7.00 keer uit.

Tadic on fire

Sinds zijn komst naar Ajax scoort Tadic sowieso aan de lopende band en dat is dit seizoen nog niet anders. Vorige wedstrijd scoorde hij dan niet, maar in de 5 wedstrijden ervoor liep hij één op één. Daar zitten wel een flink aantal pingels tussen, maar die tellen ook. Als Tadic vanavond de eerste goal scoort én Ajax wint, dan krijg je 4.20 keer je inzet. Als je denkt dat hij in beide helften scoort dan kun je zelfs 6.95 keer je inzet winnen.

Als je nu denkt: ‘leuk die tips, maar ik weet het zelf wel beter’, dan kun je natuurlijk zelf even checken waar je op gaat inzetten. Hier vind je het volledige TOTO overzicht van Ajax – APOEL Nicosia.