4 manieren om flink geld te verdienen met dé ontknoping in Groep D

Vanavond staat er een bloedstollende WK avond op het programma met de laatste wedstrijden in Groep D. Kroatië is al verzekerd van de achtste finales met 6 punten, Nigeria volgt met 3 punten, terwijl zowel IJsland als Argentinië één punt hebben. Zo ziet de tussenstand in groep D er nu uit en vanavond zijn de wedstrijden IJsland – Kroatië & Nigeria – Argentinië.

Ongelofelijk spannende potjes dus vanavond, maar er zijn een paar manieren om ze nog spannender te maken. We hebben vier interessante bets op een rijtje gezet die lekker uitbetalen én zeker haalbaar zijn.

Modric met Hattrick ‘Man of the Match’

Luka Modric is in absolute bloedvorm. Tegen Nigeria wist hij te scoren en werd hij verkozen tot ‘Man of the Match’ en ook tegen Argentinië scoorde hij en werd hij verkozen tot ‘Man of the Match’. Als hij voor de derde keer achter elkaar die eer krijgt, dan win je 6 keer je inleg.

Snelle goal Messi

Het is de allerlaatste kans voor Argentinië en misschien wel de allerlaatste kans ooit voor Messi om een WK te winnen. Ze zullen tot op het bot gemotiveerd zijn om van het begin af aan te knallen. Als Messi binnen de eerste 15 minuten weet te scoren betaalt dat 12 keer uit.

Rode kaart bij IJsland – Kroatië

Kroatië en IJsland speelde de laatste tijd al vaker tegen elkaar en dat ging telkens hard. In de play-offs voor het WK 2014 schakelde Kroatië IJsland uit en ze zaten bij elkaar in de groep tijdens de kwalificatie voor dit WK. Van die vier wedstrijden werd er in drie wedstrijden iemand van IJsland met een rode kaart van het veld gestuurd. Als er vandaag weer iemand van het veld gestuurd wordt dan betaalt dat 5.40 keer uit.

Drama voor Argentinië

Het moge duidelijk zijn dat Argentinië in de hoek zit waar de klappen vallen en de sfeer in de groep lijkt niet echt best. De organisatie van het team is ook niet bepaald sterk en ze krijgen gemakkelijk goals tegen. Als dat vanavond weer het geval is en ze verliezen weer dan is het drama en de schaamte compleet. Het kan jou echter een flink zakcentje opleveren, want winst Nigeria betaalt 6 keer uit.

#SoarSuperEagles ??? #WorldCup #Russia #Nigeria #Musa #Volgograd #Iceland

Een bericht gedeeld door FIFA World Cup (@fifaworldcup) op

Voor het complete overzicht met alle bets (inclusief de andere wedstrijden die vandaag gespeeld worden) kun je hier terecht.