4 manieren om hard te cashen met eerste CL wedstrijden van PSV & Ajax

The Champiooooons! Eindelijk gaat het miljardenbal weer van start en dit jaar belooft het nog specialer te worden met twee Nederlandse ploegen. PSV neemt het in de eerste wedstrijd op in en tegen FC Barcelona, terwijl Ajax morgen bezoek krijgt van AEK Athene. Wedstrijden die op zich al reuzespannend zijn, maar die nog net wat spannender gemaakt kunnen worden door er op te betten. We hebben per wedstrijd twee interessante manieren geselecteerd waarmee je serieus kunt cashen.

FC Barcelona – PSV

Kleine overwinning Barça

Het zal niemand verrassen dat Barça door de bookies als favoriet gezien wordt. Zo erg zelfs dat een kleine overwinning van de Catalanen zeer goed uitbetaald. Natuurlijk hopen we er niet op, maar een 1-0 overwinning van Barcelona betaalt 14.75 keer uit, een 2-0 overwinning 9.50 keer en een 2-1 overwinning 12.50 keer. Als we 3-1 ook nog als kleine overwinning zien dan kun je ook flink verdienen, want dat betaalt 11.50 keer uit.

Eerste doelpunt door PSV’er = Kassa!

Een punt pakken zou voor PSV natuurlijk al een wereldprestatie zijn (betaalt 11 keer uit), maar bij winst is het echt kassa. Daarmee kun je namelijk 23.25 keer je inzet terugwinnen. We snappen het als je denkt dat het weggegooid geld is om daar geld op in te zetten, want de kans op een dergelijk resultaat is natuurlijk heel klein.

Pak een free bet van €50 en profiteer maximaal

Wat je wel kunt doen is erop gokken dat Lozano de eerste goal van de wedstrijd gaat maken. Een lekkere scherpe counter van PSV met de Mexicaan als eindstation en het levert je zomaar 17 keer je inzet op. Bij Bergwijn is dat zelfs 23 keer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

¡Hola Barcelona! 👋🏻 #BARPSV

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

Ajax – AEK Athene

3 goals voor Ajax

De Amsterdammers zijn in een heerlijke vorm en maakte in de laatste 5 wedstrijden slechts één keer niet 3 of meer goals. Wij gaan er daarom vanuit dat Ajax tegen AEK meerdere malen het doel gaat vinden. Drie keer om precies te zijn. Dan is het nog de vraag wat de uitslag gaat worden. Een 3-0 overwinning (net als thuis tegen Standard) betaalt 9.25 keer uit en een 3-1 overwinning (net als thuis tegen Kiev) 12.75 keer. Lekker toch?

Ziyech en/of Tadic krijgt het op de heupen

Beide spelers kennen een sterke start van het seizoen en ze weten het net regelmatig te vinden, ook in de voorrondes van de Champions League al. Als één van de twee spelers 2 keer scoort tegen AEK Athene betaalt dat 10.25 keer uit. Nu zul je denken: en Huntelaar dan? Die weet het net al helemaal makkelijk te vinden, maar als de Hunter er twee maakt betaalt dat ‘slechts’ 4.70 keer uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Watching that @hziyech assist… 👀 Swipe for all goals! 🔥

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Het moge duidelijk zijn dat we meer vertrouwen in een goed resultaat van Ajax hebben dan van PSV, maar dat is ook niet zo gek als je naar de tegenstanders kijkt. Voor een overzicht van alle andere Champions League wedstrijden en bijbehorende bets kun je hieronder terecht. Die actie geldt ook voor bets op de wedstrijden van PSV en Ajax.