4 manieren om heel veel geld te verdienen met Ajax – Dinamo Kiev

De kans op twee Nederlandse clubs in de Champions League is na 8 jaar eindelijk weer reëel, zeker nadat PSV uit bij BATE met 2-3 won. Ajax moet dan wel gaan afrekenen met Dinamo Kiev en dat is natuurlijk nog een behoorlijk karwei. De Amsterdammers beginnen het tweeluik in de eigen Johan Cruijff Arena en zijn volgens de bookies flink favoriet. Winst Ajax betaalt 1.58 keer uit, terwijl winst Dinamo Kiev 6 keer uitbetaalt.

Ook wij hebben veel vertrouwen in een goed afloop voor Ajax, zeker met de laatste Europese wedstrijd tegen Standard Luik in het geheugen. Toch zal het ongetwijfeld spannend worden en we gaan je helpen het nog iets spannender te maken. Dit zijn volgens ons de meest interessante bets om te plaatsen.

Ajax overrompelt Kiev

Tot nu toe begon Ajax de Europese wedstrijden sterk en stond het iedere keer bij rust op voorsprong. De laatste twee potten tegen Standard Luik stond het zelfs al 0-2 en 2-0 bij rust. Zeker thuis zullen de Amsterdammers vanaf het begin gaan stormen. Als Ajax bij rust met 2-0 voor betaalt dat 7.50 keer uit.

Do you like what you see, Ajacieden? ? #UCL #ajasta

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Huntelaar & de Ligt on fire

In de Eredivisie staat Huntelaar nog droog, maar in Europa gaat het lekker voor de Hunter. In zijn laatste drie wedstrijden in de voorronde scoorde hij vier keer en dat zal hem ongetwijfeld veel vertrouwen geven. Als Huntelaar de eerste of laatste goal scoort betaalt dat ‘slechts’ 2.15 keer uit, maar als hij er twee of meer scoort krijg je 6.40 keer je inzet terug.

Een andere Ajacied die de laatste wedstrijden regelmatig scoort én vaak met de kop gevaarlijk is, is Matthijs de Ligt. Als hij de eerste of laatste goal van de wedstrijd scoort betaalt dat maar liefst 10.50 keer uit.

Dinamo Kiev wint met 0-1

Het zou een ramp zijn voor de Amsterdammers, want een tegengoal wil je niet krijgen, maar ook nog eens verliezen al helemaal niet. Dinamo Kiev heeft dit seizoen echter patent op 1-0 of 0-1 overwinningen. Ze wonnen de Supercup tegen Shakhtar met 0-1 en wonnen de 4 competitiewedstrijden tot nu toe ook allemaal met 1-0 of 0-1. Mocht je inzetten op 0-1 voor Dinamo Kiev, dan kun je 13,25 keer je inzet verdienen.

Perfecte uitgangspositie

Laten we niet van bovenstaand scenario uitgaan, maar juist naar een positieve afloop kijken. In een perfecte situatie gaat Ajax de wedstrijd gewoon winnen én houdt het de nul. We zullen daarom even een paar uitgangsposities inclusief uitbetalingen op een rijtje zetten:

Our European story continues!? Well done boys! #UCL #ajasta

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Nou, wat ons betreft mooie tips om wat knaken te verdienen tijdens het kijken van een pot voetbal. Voor een overzicht van alle bets met betrekking tot Ajax – Dinamo Kiev kun je hier terecht.