4 manieren waarop Ajax & PSV jou in de CL veel geld kunnen opleveren

Het is alweer eventjes geleden dat we de Champions League hymne hoorde (door de interlandbreak), maar deze week is het weer zover. En dan is ‘ie zelfs twee keer in Nederland te horen. Eerst in Amsterdam en de dag erna in Eindhoven. Cruciale duels voor beide teams en wij proberen jullie te helpen er een extra slaatje uit te slaan. Dit zijn de interessantste bets waar je veel geld mee kunt verdienen.

Ajax scoort er drie

In de laatste 6 thuiswedstrijden van Ajax scoorden de Amsterdammers elke keer minstens drie doelpunten. In Europese thuisduels is Ajax sowieso heel sterk, dus wij voorspellen gewoon dat Ajax er tegen Benfica ook drie gaat scoren. Als we dan uitgaan van een 3-0 uitslag, dan betaalt dat 16.50 keer uit en een 3-1 zege 15.50 keer. Da’s niet mis. Als je alleen inzet op dat Ajax meer dan 2,5 goal maakt, dan betaalt dat ‘slechts’ 3.65 keer uit.

Dolberg met de openingsgoal

De Deense spits begint eindelijk weer de oude te worden na slepend blessureleed en heeft in vier van de laatste vijf wedstrijden waarin hij in actie kwam gescoord. Die ene waar dat niet lukte was uit tegen Bayern, maar toen viel hij pas in de 85e minuut in. Wij vertrouwen erop dat hij zijn goede vorm en doelpuntenproductie doortrekt en zelfs de eerste van de wedstrijd gaat maken. Dat betaalt 6.00 keer uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

3-game goal streak! ⚡️ @KasperDolberg= 🔥🔥🔥 #heeaja

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

2-1 voor PSV

De Eindhovenaren móeten winnen om nog enigszins uitzicht te houden op de volgende ronde en daarom willen wij (zonder grote feitelijke onderbouwing) er gewoon vanuit gaan dat ze ook gaan winnen. Waarom 2-1 dan? Omdat Tottenham nog elke wedstrijd gescoord heeft dit seizoen. Vaak waren dit er wel ‘maar’ 1 of 2. Een 2-1 overwinning van PSV betaalt maar liefst 13.00 keer uit.

Wie van de vier?

Als we dan toch zo positief bezig zijn voor het Nederlandse voetbal, dan laten we natuurlijk ook een PSV’er het openingsdoelpunt maken. Maar wie van de vier aanvallende spelers wordt het? We zetten de odds per speler even op een rijtje: Hirving Lozano 7.00 keer je inzet, Luuk de Jong 8.00 keer je inzet, Gaston Pereiro 9.00 keer je inzet en Steven Bergwijn 10.00 keer je inzet.

Natuurlijk kun je het ook wat pessimistischer benaderen en inzetten op Benfica of Tottenham. Voor alle Champions League bets kun je hier terecht en als je voor de eerste keer gebruik maakt van NetBet Sport dan kun je €50 gratis inzetten.