4 manieren waarop je hard kunt cashen bij PSV – Inter Milan

Gisteren gaf Ajax het goede voorbeeld door FC Bayern in Duitsland op 1-1 te houden, maar stiekem gaven wij ook het goede voorbeeld. Voor die wedstrijd gaven we namelijk een paar tips om te betten en eentje daarvan was gokken op gelijkspel, wat ruim 7 keer uitbetaalde. We gaan daarom ook gewoon wat tips geven over de wedstrijd van vanavond: PSV – Inter Milan.

Een behoorlijk gelijkopgaande pot volgens de wedkantoren, want grote verschillen zijn er niet in uitbetalingen tussen de twee teams. Toch hebben we een paar hele mooie én reële bets voor je geselecteerd waarmee je hard kunt cashen.

Een Italiaanse 0-0

Een stugge Italiaanse ploeg die op bezoek komt in Eindhoven met al drie punten op zak in de Champions League, dan weet je dat ze er voor gaan zorgen dat de verdediging op slot zit. Het zal moeilijk worden voor de Eindhovenaren om die verdediging te breken, plus Inter zou wel eens tevreden kunnen zijn met een gelijkspel in een uitwedstrijd. Een 0-0 uitslag betaalt 11.50 keer uit.

Minimale overwinning PSV

Maar aan zo’n gelijkspel heeft PSV vrij weinig. Deze wedstrijd moet gewonnen worden als ze nog kans willen maken op de tweede ronde van de Champions League. Daar gaan we dus gewoon op inzetten en de uitbetalingen zijn zeer interessant. Meer dan een minimale overwinning verwachten we niet, want ja, Italiaanse tegenstander. Een 1-0 overwinning betaalt 10.75 keer uit en een 2-1 overwinning 11.25 keer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Job done! ✔️ #NACPSV: 0-2

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

Eerste goal door..

Laten we er gewoon in geloven dat PSV de eerste goal gaat maken in een kolkend Philips Stadion. Maar wie? Wat ons betreft zijn er vier mogelijkheden. We zetten ze op een rijtje, met de uitbetaling erachter: Hirving Lozano (6.00 keer je inzet), Luuk de Jong (7.00 keer je inzet), Gaston Pereiro (8.00 keer je inzet) of Steven Bergwijn (9.00 keer je inzet). Kies maar.

Inter wint

Natuurlijk zijn er ook pessimisten onder ons die denken dat het kwaliteitsverschil simpelweg te groot is en dat Inter dus ‘gewoon’ gaat winnen. Inter speelde tot nu toe 8 wedstrijden, won er 5 van en daarvan waren er drie met 1 goal verschil, één met 2 goals verschil en één met drie goals verschil. Laten we dan gewoon van één goal verschil uitgaan. 0-1 voor Inter betaalt 10.00 keer uit en 1-2 voor Inter 10.25 keer.

Wat het nog interessanter maakt om vanavond te betten is dat je €50 gratis kunt inzetten met deze deal. Geldt trouwens ook voor alle bovenstaande bets.