4 meest interessante manieren om vandaag geld te verdienen met het WK

Een nieuwe dag betekent weer flink wat WK geweld en er staat een absolute topper op het programma: Argentinië – Kroatië. Nu al een finale voor Messi en de zijne, want er moet eigenlijk gewoon gewonnen worden. Eerder op de dag worden Denemarken – Australië (14u) en Frankrijk – Peru (17u) gespeeld. Wij hebben even naar de odds van de bookies gekeken en vier heel interessante mogelijkheden gekozen waar vandaag veel geld mee te verdienen valt!

Messi mist weer een penalty (12.5 keer je inzet)

Je gunt het hem absoluut niet, maar we weten allemaal wat er in de eerste wedstrijd tegen IJsland gebeurde. Hij miste een penalty bij een 1-1 tussenstand en dat koste zijn ploeg belangrijke punten. We weten inmiddels ook dat Messi niet bepaald dé specialist bij uitstek is, maar dat hij wel altijd achter de bal gaat staan als ‘ie op elf meter ligt. Stel dat dat vandaag weer gebeurd en dat ‘ie weer mist, dan kun je 12.5 keer je inzet verdienen. Nogmaals: we gunnen het hem niet, maar het is wel lekker verdienen.

VAR wordt weer gebruikt bij wedstrijd van Frankrijk (tot 7 keer je inzet)

Tijdens de eerste wedstrijd van Frankrijk tegen Australië stond niet het voetbal centraal, maar de VAR. Door middel van de VAR kregen ze een penalty en ook Australië kreeg een penalty door middel van de VAR. Als de VAR überhaupt gebruikt wordt tijdens Frankrijk – Peru betaalt het 2.2 keer uit, maar het wordt echt interessant als er door middel van de VAR weer een pingel gegeven wordt (4.5 keer de inzet) of als er een goal afgekeurd wordt door de VAR (7 keer de inzet).

Modric ‘Man of the Match’ (11 keer je inzet)

Met een fantastisch optreden werd Modric na de eerste wedstrijd tegen Nigeria verkozen tot ‘Man of the Match’. Volledig terecht vanwege zijn top performance, voorzet waar de 1-0 uit viel en de penalty waarmee hij de 2-0 scoorde. De Cruijff van de Balkan is in topvorm en in staat om een topwedstrijd naar zijn hand te zetten. Wordt hij na Argentinië – Kroatië weer verkozen tot ‘Man of the Match’? Dan kun je 11 keer je inzet verdienen.

The #Budweiser #ManoftheMatch for #CRONGA was #Croatia’s Luka #Modric! #WorldCup

Een bericht gedeeld door FIFA World Cup (@fifaworldcup) op

Weer een benauwde overwinning voor Frankrijk (tot 9.5 keer je inzet)

We hebben het al even over de overwinning van Frankrijk gehad, maar we hadden nog niet benadrukt hoe benauwd die zege was. Een krappe 2-1 met dank aan de VAR en doellijntechnologie. Het voetbal was dan ook alles behalve sprankelend tegen het stugge Australië. Wij verwachten daarom dat het vandaag ook weer zeer lastig gaat worden tegen het stugge Peru. Een 1-0 overwinning betaalt 5.7 keer uit en een herhaling van Frankrijks eerste wedstrijd (2-1 zege) betaalt 9.5 keer uit.

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om geld te verdienen met deze speeldag van het WK en alle odds van de drie wedstrijden kun je hier vinden.