4 redenen waarom spitsen op stap het vaakst een blauwtje lopen

Jij en je teamgenoten zijn ongetwijfeld vaak samen op stap. De één giet zich de hele avond vol met allemaal gekke shots en de ander zit continu achter de vrouwtjes aan. Niet iedereen heeft altijd evenveel succes bij de dames. Met name spitsen zien we regelmatig een blauwtje lopen en dat heeft alles met hun aparte karakter te maken.

Te geforceerd

Spitsen hebben maar 1 ding in hun hoofd: scoren. Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld kunnen ze aan niets anders denken. In de kroeg of discotheek kan dat behoorlijk creepy overkomen. Te geforceerd vrouwen proberen te versieren loopt bij hen dan ook vaak uit op een pijnlijke afwijzing.

Egoïstisch

Échte spitsen zijn egoïstisch, maar bij de dames is dat niet handig. Geen drankje aanbieden en vooral over jezelf praten loopt zeker uit op een blauwtje. Je teamgenoten staan op een afstandje alweer te lachen, filmend met hun mobieltjes in de hand.

Aandachtsgeil

Je verslaving aan goals doet ons vermoeden dat je graag in spotlights staat. Kijk mij eens belangrijk zijn. De leukste meiden hebben juist een hekel aan gasten die zichzelf fantastisch vinden en continu de aandacht proberen te pakken met vreemde dansmoves. Je zet jezelf alleen maar voor schut.

Eén keer scoren is niet genoeg

De meeste spitsen ruiken bloed als ze gescoord hebben en willen dan nóg meer. Als je eindelijk gescoord hebt bij een vrouw dan is het handig om in ieder geval de rest van de avond bij die vrouw te blijven. Als ze jou vervolgens ook met andere vrouwen ziet flirten ben je haar kwijt en dan is de kans dat je alleen naar huis gaat weer wat groter.

Pass deze tips gerust even door aan die single spits van jullie. Zal hij zeker waarderen. Backs hebben trouwens ook hun kwaaltje, want om deze 4 redenen zijn zij het vaakst dronken.