4 tips om je voor te bereiden op het FIFA 17 Team of the Season

FIFAFRIDAY #14 – Vandaag begint EA met de lancering van het FIFA 17 Team of the Season, een selectie van de beste spelers van afgelopen seizoen wereldwijd. Dit gaat altijd gepaard met een daling in waarde van alle andere spelers en dus wordt jouw team veel minder waard. De TOTS lancering begint met een Most Consistent team dat wordt samengesteld door de FIFA community. Het is een combinatie van bronzen, zilveren en gouden spelers die door het jaar heen het meest constant waren.

Als je je maximaal wilt voorbereiden op het TOTS kun je het beste beginnen met het verkopen van je huidige team. Dat klinkt nogal rigoureus, maar eigenlijk is het best wel logisch en het kan je veel geld opleveren. Zo ga je te werk.

Verkoop je spelers

De tips komen van de Ultimate Team website en het eerste wat ze adviseren is je spelers verkopen. Zoals we al zeiden gaan de spelers veel minder waard worden en dus zou je veel geld verliezen als je ze later verkoopt om andere (betere) spelers te kopen. Hoe langer je wacht, des te minder ze waard worden.

Investeer in In Forms

De beste TOTS investeringen op dit moment zijn In Forms die het dichtste bij ‘discard (weggooi) waarde’ komen. Probeer IF’s met een 83-85 rating te kopen voor minder dan 15.000 in populaire competities zoals de Premier League, Ligue 1, La Liga, Calcio A en Bundesliga.

Blijf weg van 84+ niet-verhandelbare SBC’s

Vorige week lanceerde EA een SBC (Squad Building Challenge) waarbij je een team kon samenstellen van spelers met een 84 rating en een teamgeest van minimaal 30. Blijf hiervan weg, want het kost je zo’n 50k om mee te doen en de kans dat je een geweldige speler krijgt is heel klein. Geef je cash dus niet uit, maar hou het bij je. Je zal het namelijk nodig hebben als je TOTS packs wilt kopen.

Extra tip

Volgens Ultimate Team is dit dus de beste manier om zoveel mogelijk geld te verdienen voordat het Team of the Season los is. Zoek je naar een moment om je team terug te kopen? Er wordt verwacht dat het Premier League TOTS een week later gelanceerd wordt en hierdoor zal de marktwaarde van spelers dalen tot prijzen die je niet voor mogelijk hield. Op dat moment kun je topspelers voor een prikkie terugkopen en heb je dus een mooie winst gemaakt.

Leestip: Met deze FIFA 17 cheat kun je onbeperkt geld verdienen

Bron: Dream Team FC