4 tips om dit weekend heel hard te cashen met de Eredivisie & Premier League

Er zit weer een epische Champions League week op, maar het weekend staat voor de deur en dat betekent dat we gewoon weer competitievoetbal gaan spelen. Het aantal topaffiches is misschien niet heel groot, maar er zijn wel een aantal wedstrijden die hele mooie kansen opleveren om veel geld te verdienen. En dat zijn (wat ons betreft) ook nog eens heel realistische opties. We hebben één wedstrijd uit de Eredivisie gekozen en drie Premier League potten.

Southampton – Tottenham Hotspur (zaterdag 16:00 uur)

Nummer 3 Tottenham gaat zaterdag op bezoek bij de nummer 17 Southampton. Hoewel de Spurs zich via twee overwinningen op Dortmund heeft geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League gaat het in de competitie niet echt lekker. Van de laatste 3 wedstrijden verloren ze er twee en speelden ze er eentje gelijk. Sindsdien strijden ze niet meer om de titel, maar is het veilig stellen van een plek in de top 4 dé prioriteit. Er moet dus gewonnen worden.

Wij verwachten dat dat ook wel gaat lukken uit bij het laaggeklasseerde Southampton. Door de mindere vorm van Tottenham zijn de odds ook nog eens heel interessant. Winst Spurs betaalt namelijk 1.90 keer uit en daarom zetten wij daar ons geld op.

Liverpool – Burnley (zondag 13:00 uur)

Ook bij Liverpool vallen de resultaten in de Premier League de laatste tijd behoorlijk tegen. Ze hebben hun riante voorsprong op City zelfs helemaal verspeeld en staan nu tweede met één punt achter City. De achtervolging zal dus ingezet moeten worden en misschien ligt dat ze wel beter dan een koppositie verdedigen. De ideale tegenstander is hoe dan ook nummer 16 Burnley, thuis op Anfield. Zij verloren de laatste twee wedstrijden en kregen de laatste 7 wedstrijden minimaal één tegendoelpunt.

Liverpool scoort thuis over het algemeen redelijk veel (laatste thuiswedstrijd wonnen ze 5-0 van Watford) en ze hielden al 5 wedstrijden op rij de nul. Wij zetten dus niet alleen in op een overwinning voor Liverpool, maar met een handicap van -2. Er moet dus met meer dan twee goals verschil gewonnen worden. Dat betaalt 2.31 keer uit.

Vitesse – Feyenoord (zondag 14:30 uur)

Dit is toch wel de meest interessante wedstrijd van het Eredivisie-weekend. Nummer 5 Vitesse ontvangt nummer 3 Feyenoord (verschil is 7 punten). Vitesse kende een mindere periode, maar dat ligt achter ze. De laatste drie wedstrijden werden namelijk allemaal gewonnen en daarin scoorden ze ook nog eens elke keer minimaal 3 goals. Bij Feyenoord is het verhaal bekend. Thuis heel sterk, maar in 2019 werd er nog geen uitwedstrijd gewonnen (3 keer verlies, 1 keer gelijk).

Met deze statistieken in het achterhoofd zou je zeggen dat Vitesse misschien wel de favoriet is, maar daar zijn de bookies het niet mee eens. Winst Vitesse betaalt namelijk 3.60 keer uit, een gelijkspel 3.65 keer en winst Feyenoord 1.99. Wij gaan voor winst Vitesse.

Arsenal – Manchester United (zondag 17:30 uur)

Dé topper van het weekend en een hele belangrijke om een plek in de felbegeerde top 4. United staat momenteel vierde met 58 punten, maar Arsenal volgt op één puntje. Beiden teams hebben deze week ook nog Europees gespeeld. United voltooide een wonder door in Parijs met 1-3 te winnen, terwijl Arsenal juist met 3-1 verloor van Stade Rennes. Het vertrouwen zal dus groter zijn bij Solskjaer en de zijne.

Wat het zelfvertrouwen van United nog een veel grotere boost zal geven is dat ze onder de nieuwe trainer alle 9 de uitwedstrijden op rij gewonnen hebben. Negen! Daar zat ook de 1-3 overwinning bij op Arsenal voor de FA Cup. Gaan ze de 10 op een rij halen en daarmee de vierde plek flink verstevigen? Wij gokken van wel. Winst United betaalt 3.05 keer uit. Winst Arsenal betaalt trouwens 2.40 keer uit, mocht je dat ook willen weten.

Als je voor het eerst speelt met Betsson dan word je eerste overboeking meteen verdubbeld. Dus stel dat je €25 op je account zet, dan kun je meteen met €50 betten. Met bovenstaande tips kom je op een gruwelijke quotering van 48.19 en dus kun je van die €50 zomaar dik €2.400 maken!