Vier type spelers waarin je nu moet investeren bij FUT 18

Er komt een mooie periode aan als jij veel FIFA 18 speelt, want nadat je al flink hebt kunnen profiteren van Black Friday aanbiedingen op FUT staat nu FUTmas voor de deur. Je kunt heel veel Squad Building Challenges verwachten met specifieke eisen, de zogenaamde ‘lightning rounds’ en Happy Hours. Met een beetje geluk krijg je zelfs wat gratis packs cadeau. Deze hoeveelheid aan mogelijkheden tijdens FUTmas zorgen ervoor dat het een toptijd kan worden om lekker veel te verdienen door goed te handelen. Daarom moet je gaan investeren in de volgende vier types spelers.

Gold Players met een rating van 83/84

Het is altijd slim om flink te investeren in gouden spelers met een 83/84 rating voordat er een groot FIFA event gepland staat. Dat heeft te maken met de Squad Building Challenges, want daarbij worden vaak squads verwacht met een rating van 83/84. Ga niet zomaar alle spelers met zo’n rating kopen, maar beperk je tot de grotere competities zoals de Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A en Ligue 1. Spelers van deze competities zijn meestal beter voor de chem. Spelers met een rating van 83/84 gaan nu over de toonbank voor 1,7k tot 4k coins, dus dat valt best mee.

‘In Form’ spelers met een rating van 84/85

In Form’s waren tijdens de FUTmas SBC’s van vorig jaar regelmatig een vereiste en omdat de SBC challenges na 24 uur verlopen waren gingen heel veel FUT spelers van over de hele wereld in haast op zoek naar deze spelers. Hierdoor steeg de prijs van[‘In Form’ spelers met een rating van 84/85 gigantisch. Vooral bij spelers met goede chemistry links. Het zal nu dus wel wat geld kosten om ze te kopen, maar je kunt een mooie winst verwachten tijdens FUTmas.

Ultimate Scream Cards

Deze bijzondere Scream Cards werden bij FIFA 18 geïntroduceerd tijdens Halloween. Aangezien het speciale cards zijn die nu niet meer in packs zitten, is de kans groot dat ze nodig zijn om bepaalde SBC’s te voltooien. Plus, vorig jaar waren bij sommige SBC’s Movember spelers nodig en de kans is groot dat die dit jaar vervangen zullen worden door Scream Cards. In een ideale situatie koop je die met een rating van 83+, maar ook spelers met een lagere rating kunnen veel waard worden tijdens FUTmas. Een paar suggesties: Pulisic, Musondas en Kevin-Prince Boateng.

Gold Players met een rating van 86 tot 88

Je hebt natuurlijk flink wat coins nodig om deze spelers te kopen, maar toch zijn er genoeg spelers met deze ratings vrij goedkoop. Spelers als Ribery, Thiago Alcantara, Özil en Handanovic zijn nu bijvoorbeeld op te pikken voor 18-45k. Als een SBC online komt die spelers met een hoge rating nodig heeft zal de prijs voor deze spelers drastisch stijgen, waardoor jij ze dus voor een mooie winst kunt verkopen.

Je kunt natuurlijk ook geld verdienen door heel veel geluk te hebben met pack openings, maar die kans is behoorlijk klein. Toch komt het wel eens voor dat iemand een pack opening heeft die zo lucky is dat je het bijna niet kunt geloven. Deze bijvoorbeeld.

 

Bron: FourFourTwo