Met deze 5 betting tips kun je dit weekend serieus geld pakken

Voor elk weekend pakken wij het wedstrijdschema erbij van alle mooie Europese competities en daaruit kiezen we de dikste potjes én geven we meteen wat betting tips. Zo kun je meteen een (heel) leuk zakcentje verdienen. Of juist die altijd dure zaterdagavond terugverdienen. Dit weekend staan er weer prachtige affiches op het programma. Deze keer gaan we qua betting voor een hele dikke combo.

Borussia Dortmund – Hoffenheim (zaterdag 15:30 uur)

We openen het weekend in Duitsland met een wedstrijd tussen twee goed voetballende ploegen. Koploper Dortmund tegen nummer 8 Hoffenheim. De gelen uit Dortmund gaan er alles aan doen om de voorsprong van 7 punten op Bayern minimaal te behouden door te winnen tegen Hoffenheim. BVB is dan ook favoriet, maar met een quotering van 1.68 betaalt het verrassend goed uit. Marco Reus is in vorm met een doelpunt in alle drie de laatste wedstrijden. Als hij de openingstreffer maakt betaalt dat 5.50 keer uit. Zeker een gokje waard.

Atlético Madrid – Real Madrid (zaterdag 16:15 uur)

De derby van Madrid is altijd beladen en da’s deze zaterdag niet anders. Atléti staat op plek 2 met 44 punten en Real volgt met 42 punten. De tweede plek staat dus op het spel. De ploeg van Simeone is sinds de start van het seizoen al 16 thuiswedstrijden op rij ongeslagen en speelde eerder dit seizoen op bezoek bij Real Madrid gelijk (0-0). Wij voorspellen dat Atlético deze wedstrijd opnieuw niet gaat verliezen. Sterker nog: ze gaan winnen. Winst Atlético Madrid betaalt 2.40 keer uit. Een gelijkspel 3.20 keer en winst Real Madrid betaalt 3.05 keer uit.

FC Utrecht – PSV (zondag 16:45)

Op papier een lastige uitwedstrijd voor de koploper van de Eredivisie, maar FC Utrecht steekt in slechte vorm én PSV lijkt graag in Utrecht te spelen. Vorig seizoen werd het zelfs 1-7 en ook de vier edities ervoor won PSV (eenvoudig). Zeker nu FC Utrecht ook met schorsingen zit verwachten we een overwinning voor de Eindhovenaren. Winst PSV betaalt 1.58 keer uit. We voorspellen een 1-2 (betaalt 7.00 keer uit) of 1-3 (betaalt 9.50 keer uit) uitslag en Luuk de Jong gaat scoren. Als hij de eerste maakt betaalt het 4.35 keer uit.

Manchester City – Chelsea (zondag 17:00 uur)

Dé Premier League kraker van het weekend. City heeft de koppositie weer te pakken, maar bij aanvang van deze wedstrijd verwachten we dat ze weer op de tweede plek staan achter Liverpool. City is echter in vorm en zal vleugels gekregen hebben van het feit dat ze weer even bovenaan stonden en we verwachten dan ook een vlammende overwinning voor Pep en de zijne tegen het wisselend presterende Chelsea. Winst Manchester City betaalt sowieso 1.50 keer uit, maar we verwachten dat City minimaal drie keer gaat scoren. Meer dan 2,5 doelpunten betaalt 2.55 keer uit en meer dan 3,5 doelpunten zelfs 5.15 keer.

View this post on Instagram

Back on 🔝 . @mancity #EVEMCI #PL

A post shared by Premier League (@premierleague) on

Athletic Bilbao – FC Barcelona (zondag 20:45)

Het weekend wordt afgesloten met Bilbao – Barça en we verwachten dat Messi gewoon weer in de basis zal starten. De koploper zal optimaal willen profiteren van de confrontatie tussen Atlético en Real Madrid door zelf te winnen en hierdoor uit te lopen op minimaal één concurrent. We voorspellen een overwinning voor Barça en dat betaalt 1.68 keer uit. Mocht Messi de openingstreffer maken, dan betaalt dat 3.60 keer uit. Suárez met de openingsgoal betaalt 4.00 keer uit.

Je kunt al deze voorspellingen natuurlijk ook combineren. Inzetten op winst Dortmund, Atlético Madrid, PSV, Manchester City en FC Barcelona zorgt voor een totale quotering van 16.05. Als je voor het eerst met NetBet speelt kun je gratis €50 inzetten en met een quotering van 16.05 is daar dus dik €800 van te maken. Da’s toch wel een héél lekker zakcentje.