5 betting tips om gruwelijk te verdienen aan een weekend topvoetbal

Zo’n beetje heel Europa heeft de afgelopen dagen een doordeweeks programma afgewerkt, maar dat betekent niet dat ze een weekendje vrij krijgen. Nee, ze gaan gewoon weer vol aan de bak. En hoe, want er staan een aantal hele mooie wedstrijden op het programma die doorslaggevend kunnen zijn in de ontknoping van de competitie. We hebben er 5 uitgepikt en natuurlijk geven we bijbehorende TOTO tips, zodat je ook nog eens keihard kunt cashen terwijl je aan het genieten bent van die topwedstrijden.

FC Bayern – Borussia Dortmund (zaterdag 18:30)

Misschien wel de allermooiste pot van het weekend is deze topper in de Bundesliga. FC Bayern staat 2 punten achter Dortmund en zal dus moeten winnen om de koppositie te pakken en een voorschot te nemen op het zevende kampioenschap op rij. Ook zullen ze revanche willen nemen op de 3-2 nederlaag in Dortmund eerder dit seizoen.

Qua vorm ontloopt het elkaar niet veel, want beide teams wonnen vier van de laatste vijf wedstrijden. Bayern won wel de laatste 7 thuiswedstrijden in de Bundesliga en Dortmund heeft het juist lastig in uitwedstrijden. Van de 5 die ze in 2019 buiten eigen stadion speelden wonnen ze er slechts twee. Wij verwachten daarom dat FC Bayern wint en na dit weekend de koploper is. Ook verwachten we een goal van Lewandowski. In de laatste 4 competitiewedstijden scoorde hij telkens minimaal één keer (6 in totaal). Winst Bayern betaalt 1.53 keer uit. Denk je dat Lewa de openingsgoal maakt én dat Bayern wint, dan kun je 4.50 keer je inzet winnen.

Juventus – AC Milan (zaterdag 18:00)

Op papier is deze wedstrijd tussen de nummer 1 en 4 van Italië natuurlijk prachtig, maar het verschil in punten is maar liefst 29! Het toont aan dat Juve veel sterker is dan Milan en daar komt nog eens bij dat Milan na een sterke reeks juist uit vorm is de laatste wedstrijden. Van de laatste drie werden er twee verloren en één gelijk gespeeld. Voor ons is het dus simpel: winst Juve en dat betaalt 1.77 keer uit. Toch geen slechte odd. Mocht Napoli dit weekend verliezen en Juve dus winnen, dan zijn ze al officieus landskampioen.

FC Barcelona – Atlético Madrid (zaterdag 20:45)

Barça kan dit weekend de genadeklap uitdelen in de kampioensstrijd in Spanje. De koploper staat 8 punten voor op nummer 2 Atlético en voor Atléti telt dus maar één ding: winnen. Dat zal echter lastig worden bij een Barça in vorm (17 La Liga duels op rij ongeslagen) en Messi in topvorm (6 goals in zijn laatste 3 La Liga duels). Inzetten op winst Barça betaalt 1.76 keer uit, maar het is interessanter om het met Messi te combineren in een bet.

In dat opzicht geven we drie opties: Messi scoort eerste goal en wint betaalt 4.30 keer uit. Messi scoort en wint 2-0, 2-1 of 3-1 betaalt 4.80 keer uit. Messi scoort directe vrije trap (buiten de zestien) betaalt 9.00 keer uit. Vergeet daarbij niet dat hij in de laatste drie wedstrijden voor Barça elke keer een directe vrije trap scoorde.

Willem II – Ajax (zaterdag 18:30)

Uiteraard is er ook nog de titelrace in de Eredivisie die weer razend spannend is. Ajax gaat in Tilburg op bezoek bij een Willem II in vorm (laatste vier Eredivisie wedstrijden werden allemaal gewonnen). Plus spits Isak is een regelrechte sensatie met 10 goals uit 10 wedstrijden, waaronder zijn laatste wedstrijd waarin hij 2 goals maakte en 2 assists gaf in de 3-4 overwinning op Heracles.

Toch is Ajax favoriet bij de TOTO (winst Ajax betaalt 1.30 keer uit) en zo gek is dat natuurlijk niet. Qua kwaliteit zouden de Amsterdammers ook moeten winnen in Tilburg, zeker wetende dat elk puntverlies dodelijk kan zijn in de titelrace. Wij denken daarom dat Ajax de wedstrijd wel gaat winnen, maar dat Isak ook een doelpuntje meepikt. Isak scoort en Ajax wint betaalt 5.50 keer uit.

Vitesse – PSV (zondag 16:45)

Concurrent en koploper PSV heeft een moeilijke wedstrijd in Arnhem op het programma. Of is dat vooral op papier zo? PSV verloor van de laatste 5 wedstrijden 1 keer (tegen Ajax) terwijl Vitesse al vier wedstrijden niet gewonnen heeft (1 keer verlies, 3 keer gelijk). Daarin kregen ze 9 tegengoals, maar scoorden ze ook 8 keer. PSV won daarnaast de laatste 5 wedstrijden in de Gelredome.

Geen gunstige vooruitzichten voor Vitesse dus. Op basis van deze statistieken voorspellen we dan ook dat PSV gaat winnen en dat betaalt 1.72 keer uit. Wij achten het ook zomaar mogelijk dat er meer dan 3.5 goals vallen en dat betaalt 2.20 keer uit.

Allemaal potjes waar individueel dus al genoeg aan te verdienen valt, maar als je het allemaal in de combo gooit dan wordt het echt gekkenhuis. Als je een tientje inzet dan kun je er namelijk €3,240.00 van maken (4.50 x 1.77 x 4.3 x 5.5 x 1.72). Check hier bij TOTO alle odds van alle wedstrijden die dit weekend gespeeld worden en plaats die bet!