5 betting tips om dit weekend een hele dikke winst te maken

Zo, het heerlijke doordeweekse schema met Europese wedstrijden zit er weer op en dat betekent dat we gewoon weer naar een weekend met competitievoetbal uitkijken. Dat doen we op de voor ons gebruikelijke wijze door de mooiste/spannendste potjes eruit te pikken en bijbehorende betting tips te geven. Zo kun je genieten van het voetbal én geld verdienen. Win-win. Als je het goed doet tenminste. Dit zijn onze 5 betting tips voor het weekend.

Hertha BSC – Borussia Dortmund (zaterdag 18:30 uur)

In de top van de Bundesliga is het razendspannend, want na 25 wedstrijden staan Bayern en Dortmund beiden op 57 punten. Dortmund zal dus moeten winnen op bezoek bij nummer 10 Hertha BSC, maar dat gaat geen makkie worden. Qua vorm ontlopen de twee elkaar niet veel met 2 overwinningen in de laatste 5 Bundesliga wedstrijden. Beide ploegen zijn in ieder geval niet heel goed in de nul houden, dus we verwachten dat beide teams gaan scoren (betaalt 1.63 keer uit). Uiteindelijk gaan we toch voor winst Dortmund en dat betaalt 1.89 keer uit.

Athletic Bilbao – Atlético Madrid (zaterdag 18:30 uur)

Atléti heeft doordeweeks een flinke klap gekregen, want na het 3-0 verlies van Juve zijn ze uit de Champions League geknikkerd. Er is maar één manier om dat zo snel mogelijk te vergeten (voor zover dat kan) en dat is winnen. Dat moet voor de nummer 2 gebeuren uit bij nummer 12 Athletic Bilbao.

Zou te doen moeten zijn, zeker als je naar de vorm vóór de uitwedstrijd tegen Juve kijkt. Toen wonnen ze namelijk vijf wedstrijden op rij en kregen ze geen goal tegen. Bilbao won twee van de laatste vijf wedstrijden en als we dus naar de vorm kijken dan zetten we ons geld toch in op Atlético. We verwachten dat ze winnen én de nul houden. Winst Atlético betaalt al 2.30 keer uit, maar als je winst Atlético voorspelt én dat Bilbao niet scoort dan kun je 3.35 keer je inzet winnen.

AZ – Ajax (zondag 14:30 uur)

De topper in de Eredivisie dit weekend. Ajax had het thuis tegen PEC lastig, maar heeft het gat naar PSV weer verkleind naar twee punten. Nu wacht de uitwedstrijd in Alkmaar en dat belooft een mooi potje te worden. Ajax zit natuurlijk in een heerlijke flow, maar AZ is thuis ijzersterk. De laatste thuiswedstrijd die ze verloren was namelijk op 1 december en sindsdien wonnen ze alle 7 thuiswedstrijden met een doelsaldo van 24 voor en 3 tegen.

De laatste keer dat AZ thuis tegen Ajax won dateert echter alweer van 2013 en nu Ziyech en De Jong er weer bij zijn bij Ajax verwachten we dat Ajax ook dit weekend weer gaat winnen. Zeker omdat AZ een team is dat ook graag voetbalt en daarmee wordt Ajax in de kaart gespeeld. We verwachten wel dat beide teams gaan scoren. Winst Ajax betaalt 1.57 keer uit. Als je inzet op winst Ajax én dat beide teams scoren dan kun je 2.40 keer je inzet winnen. Nog even voor de volledigheid: winst AZ betaalt 4.70 keer uit en een gelijkspel 4.85 keer.

Everton – Chelsea (zondag 17:30 uur)

De titelstrijd in Engeland is heel spannend, maar de strijd om een plek in de top vier ook. Chelsea staat momenteel zesde, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld en staat in verliespunten gelijk met nummer 4 Arsenal. Willen ze in de race blijven dan zullen ze dus moeten winnen bij Everton.

Everton valt dit seizoen behoorlijk tegen, staat elfde en won van de laatste 5 wedstrijden maar één keer. Chelsea won van de laatste 5 competitiewedstrijden echter drie keer en op basis van die vorm voorspellen we dat Chelsea geen fout maakt in de strijd om een plek in de top vier. Winst Chelsea betaalt 1.96 keer uit.

AC Milan – Inter Milan (zondag 20:30 uur)

De Derby van Milaan is op de ranglijst één van de spannendste van de laatste jaren. AC Milan draait in 2019 op volle toeren onder aanvoering van superspits Piatek en staat derde met een punt voorsprong op Inter. Laatstgenoemde heeft het juist lastig. Topspits Icardi wordt niet meer gebruikt, er wordt moeilijk gewonnen en ze zijn door Eintracht Frankfurt uit de Europa League gegooid.

AC Milan won de laatste 5 competitiewedstrijden en de laatste keer dat ze verloren dateert alweer van 22 december. Piatek maakte in 7 wedstrijden 6 goals. Inter won van de laatste 5 competitiewedstrijden 3 keer, maar als je naar alle competities kijkt dan wonnen ze er van de laatste vijf maar eentje. Wij denken daarom dat AC Milan deze derby gaat winnen en dat betaalt 2.45 keer uit. Wel zullen er weinig doelpunten vallen. In de laatste drie ontmoetingen viel er namelijk steeds niet meer dan één goal. Zet je in op winst AC Milan en er wordt niet gescoord door beide ploegen dan kun je 4.10 keer je inzet winnen.

Als je voor het eerst speelt met Betsson dan word je eerste overboeking meteen verdubbeld. Stel je zet €25 op je account, dan kun je meteen gaan betten met €50. Als we bovenstaande tips in de combinatie gooien dan kom je op een hele dikke quotering van 32.77 uit (1.89 x 2.30 x 1.57 x 1.96 x 2.45). Van die €50 kun je dus €1.638,50 maken en da’s niet slecht verdienen in een weekendje.