Onze 5 betting tips voor een voetbalweekend vol toppers én heel veel cash

Dames en heren, er staat een héérlijk voetbalweekend voor de deur met een aantal absolute krakers. In onze eigen Eredivisie is PSV – Feyenoord natuurlijk de blikvanger, maar ook buiten de grenzen staan er absolute toppers op het programma. De allermooist potjes hebben we er tussenuit gevist: Sevilla – Barcelona, Manchester United – Liverpool, Chelsea – Manchester City en Dortmund – Leverkusen. Natuurlijk geven we ook weer bijbehorende betting tips, zodat je lekker bij kunt verdienen in het weekend.

Sevilla FC – FC Barcelona (zaterdag 16:15 uur)

Op zaterdagmiddag staat een prachtig Spaans affiche op het programma, want koploper Barça gaat op bezoek in Sevilla bij de lokale FC en huidige nummer 4 van La Liga. Beide teams zijn niet in grootse vorm en het probleem bij Barça is momenteel het scoren. In de laatste 3 wedstrijden wisten ze slechts één keer te scoren en van de laatste 5 wedstrijden speelden ze er 4 gelijk.

Een maandje geleden stonden de teams nog twee keer tegenover elkaar in de Copa del Rey. In Sevilla verloor Barcelona met 2-0, maar thuis werd dat rechtgetrokken door een 6-1 overwinning. Aangezien het nu weer in Sevilla is, Barça niet in vorm is én zeer moeilijk tot scoren komt denken wij dat Messi en Co niet gaan winnen in het zuiden van Spanje. Winst Sevilla betaalt 3.40 keer uit en een gelijkspel 3.95 keer. Wij gaan voor een gelijkspel.

PSV – Feyenoord (zondag 14:30 uur)

De topper in de Eredivisie wordt dit weekend in Eindhoven gespeeld. Koploper PSV ontvangt Feyenoord en hoewel PSV favoriet is, hebben ze de goede vorm na de winter niet te pakken. Van de 5 wedstrijden na de winterstop werden er slechts twee gewonnen. Dat waren overigens wel de enige twee thuiswedstrijden. Ook Feyenoord is behoorlijk uit vorm, vooral in uitwedstrijden. Alle drie de uitwedstrijden na de winterstop werden namelijk verloren.

Aan de hand van deze statistieken is onze tip dan ook logisch: inzetten op winst PSV. Dat betaalt 1.56 keer uit. Wil je die odds nog iets omhoog krikken? Dan adviseren we je in te zetten op dat Luuk de Jong scoort én dat PSV wint. Dat betaalt 2.20 keer uit. Een gelijkspel betaalt overigens 4.40 keer uit en winst Feyenoord zelfs 5.30 keer. Onthoud wel: PSV won dit seizoen nog niet van Feyenoord in twee duels.

Manchester United – Liverpool (zondag 15:05 uur)

Toch wel dé klassieker van Engeland en een wedstrijd waar de belangen groot zijn. United moet winnen om plek 4 te behouden en Liverpool moet winnen om de koppositie weer te pakken. Een gelijkspel is voor Liverpool overigens ook genoeg om de koppositie te pakken, maar dan hebben ze slechts één punt voorsprong op City.

Als we naar de vorm van United & Liverpool kijken dan pakken we even de laatste 13 wedstrijden (zoveel wedstrijden is Solskjaer aan het roer). United won er 11, speelde 1 keer gelijk en verloor 1 keer. Liverpool won er 8 van de laatste 13, speelde 3 keer gelijk en verloor er 2. Aan de hand van deze statistieken voorspellen wij dat Manchester United aan de hand van Pogba (9 goals en 6 assists onder Solskjaer) gaat winnen. Winst Manchester United betaalt 3.10 keer uit. Denk je dat Pogba gaat scoren? Dat betaalt 3.70 keer uit. Als hij de openingstreffer maakt betaalt het zelfs 8.00 keer uit.

View this post on Instagram

@PaulPogba: too hot to handle. 🔥 #MUFC

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on

Chelsea – Manchester City (zondag 17:30)

Nog een bijzondere kraker dit weekend, want dit is het affiche voor de finale van de League Cup. Het Sarri-bal van Chelsea lijkt de laatste tijd nergens meer op met als absolute dieptepunt natuurlijk het 6-0 verlies op 10 februari tegen de tegenstander van zondag: City. Guardiola en de zijne zijn wél lekker bezig en wonnen de laatste 5 wedstrijden.

Wij zetten dan ook in op een overwinning van City. Dat betaalt 1.57 keer uit, maar het wordt interessanter als je er een handicap aan toevoegt. Als City met minimaal 2 goals verschil wint (handicap van -1) dan betaalt het al 2.50 keer uit. Daar gaan wij voor.

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen (zondag 18:00 uur)

We sluiten af met de wedstrijd tussen de nummer 1 en 5 van de Bundesliga. Dortmund wist de laatste 5 Bundesliga wedstrijden slechts twee keer te winnen (3 keer gelijk) en het Leverkusen van Bosz won er 4 van de laatste 5 (1 verloren). Leverkusen heeft dus de betere vorm te pakken, maar Dortmund kan zich geen misstap veroorloven in de strijd om de titel.

Vooral met dat laatste in het achterhoofd en de reeks van 5 ongeslagen wedstrijden in de Bundesliga verwachten we dat Dortmund niet gaat verliezen. Winst Dortmund betaalt 1.91 keer uit en een gelijkspel 3.90 keer. Wij zetten in op winst Dortmund.

Als je voor het eerst speelt met Betsson dan word je eerste overboeking meteen verdubbeld. Stel je zet €25 op je account, dan kun je meteen gaan betten met €50. Als we bovenstaande tips in de combinatie gooien dan kom je op een hele dikke quotering van 91.21 uit (3.95 x 1.56 x 3.10 x 2.50 x 1.91). Van die €50 kun je dan €4.650,50 maken! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon in te zetten op één van de tips die we gegeven hebben. Dan ben je niet afhankelijk van 5 resultaten en valt er toch meer dan genoeg te verdienen.