5 betting tips voor het weekend met De Klassieker & meer mooie potjes

Het weekend staat op het punt te beginnen en dus wordt er de komende dagen weer flink gevoetbald. In onze Eredivisie is het natuurlijk de Klassieker die centraal staat, maar er is meer moois te zien hoor. En natuurlijk is er ook weer goed geld te verdienen als je de juiste bets weet te plaatsen. Daar gaan wij jou een handje bij helpen, want wij hebben 5 interessante betting tips voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk kun je ze ook combineren om nóg meer te verdienen.

Arsenal – Manchester United (vrijdag 20:55)

Geen Premier League voetbal, maar een weekendje FA Cup met deze kraker als hoogtepunt. Arsenal zal de wedstrijd in eigen huis met vertrouwen tegemoet gaan na de overwinning op Chelsea afgelopen weekend (2-0). Ook United is natuurlijk vol vertrouwen met 7 overwinningen op rij onder Solskjaer. Ze speelden dit seizoen één keer eerder tegen elkaar en dat werd 2-2.

Ook nu zal het dichtbij elkaar liggen en dat is te zien aan de odds (2.50 voor Arsenal, 2.65 voor United). Wij gokken echter op een gelijkspel en dat betaalt maar liefst 3.50 keer uit. Dat zou betekenen dat ze later op Old Trafford een replay moeten spelen.

AC Milan – Napoli (zaterdag 20:30)

Op papier toch wel het mooiste affiche in de Serie A dit weekend, maar AC Milan is verre van wat het ooit was. Van de 20 wedstrijden wisten ze er maar 9 te winnen en daardoor staan ze 13 punten achter nummer 2 Napoli. Wij denken dan ook dat Napoli gaat winnen, wat 2.05 keer uitbetaalt. Wij durven ook te voorspellen dat Milik het openingsdoelpunt maakt. Dan wordt het écht interessant, want dat betaalt 5.50 keer uit. De Pool scoorde in zijn laatste drie wedstrijden (in totaal 4 keer) en in twee van die wedstrijden opende hij de score.

Feyenoord – Ajax (zondag 14:30)

De Klassieker is altijd een prachtig affiche, maar dit weekend lijkt er nóg meer op het spel te staan. Feyenoord zal zich willen revancheren voor het verlies uit bij PEC. Gio wil zijn laatste Klassieker in de Eredivisie winnen. Ajax móet winnen om in het spoor van PSV te blijven. Spanning alom dus. Volgens de bookmakers is Ajax de torenhoge favoriet (betaalt ‘maar’ 1.76 keer uit), terwijl de Amsterdammers slechts 1 van de vorige vier Klassiekers in de Kuip won. Dat was toevallig wel de vorige keer. De Amsterdammers wonnen zelfs de laatste 4 Klassiekers.

Wij voorspellen dan ook een nipte overwinning voor Ajax door het duidelijke klasse verschil. Wij denken 0-1 (betaalt 12.25 keer uit) of 1-2 (betaalt 9.25 keer uit).

Atalanta – AS Roma (zondag 15:00)

Een interessante pot tussen de nummer 7 en 5 van Italië met nog interessantere odds. Beiden teams zijn in vorm en zijn de laatste vier wedstrijden ongeslagen (Atalanta 3x winst en 1 gelijk, AS Roma 4x winst). Een gelijkopgaande pot zal het dus worden, maar volgens de bookmakers is Atalanta zwaar favoriet (betaalt 2.15 keer uit). Winst AS Roma betaalt maar liefst 3.20 keer uit en dus is dat volgens ons zeker een gokje waard. Wij zetten daarom in op Roma!

Espanyol – Real Madrid (zondag 20:45)

Real Madrid is nog steeds niet in grootse doen, maar heeft de laatste twee wedstrijden wel ‘gewoon’ gewonnen. De weg omhoog lijkt ingezet en zondag gaan ze op bezoek bij nummer 13 Espanyol. Dat team verloor 7 van de laatste 8 La Liga duels en daarom verwachten wij dat Real Madrid gaat winnen. Dat betaalt 1.80 keer uit, wat niet super spectaculair is, maar wel lekker aantikt als je het combineert met andere bets.

Met deze tips moet je dit weekend toch wel een financieel klappertje kunnen maken. Speel je voor het eerst met NetBet? Dan krijg je €50 tegoed cadeau om in te zetten.