5 dingen die je kunt gaan doen wanneer je voetbalwedstrijd afgelast is

Hoewel de winter al een tijdje bezig is lijken de eerste weekjes van vorst “eindelijk” aangebroken. Dat winterweer betekent helaas wel dat voetbalwedstrijden afgelast kunnen worden en dat je ineens een groot gapend gat in je agenda hebt staan. Wat nu? Geen paniek, want wij bespreken de 5 beste opties graag even met je door …

Uitbrakken

Grote kans dat je voor deze optie gaat, mits je gisteravond weer te diep in het glaasje gekeken hebt of van plan bent dat vanavond te gaan doen. Stiekem vind je het niet eens erg dat jij dit weekend de wei niet in hoeft.

Poar neem’n

Ongetwijfeld een veel gekozen optie: bier drinken! Zelfs wanneer je gisteravond teveel gezopen hebt. Het is namelijk zo’n beetje de enige manier om de kater te verjagen. Alhoewel, met deze tip ben je er ook in een uurtje vanaf.

retro tv show GIF

Teambuilding

Geen wedstrijd betekent tijd om aan het wij-gevoel te werken. Teambuilding heet dat. Ga samen karten, organiseer een darttoernooi, trotseer de sneeuw tijdens een (barre) bosloop, ga schaatsen. Doe wat! Desnoods bier samen drinken. Hoezo komen wij toch steeds weer terug op dat bier? Vergeef ons.

Voetbal kijken

Och ja, verrek. Toevallig is dit weekend de Eredivisie weer begonnen en spelen PSV en Ajax vanmiddag. Vanaf half 3 tot half 7 zit jij dus gebakken vanmiddag. Wie zei dat jij je dit weekend ging vervelen?

Vriendin

Voor de vorm zetten we deze er ook nog even bij, maar je weet dat niemand uit jouw team het zal waarderen als je hiervoor kiest. Deze weekend is geblokt voor tijd met je voetbalvrienden en alcoholische versnaperingen. Niet om zoet te gaan doen bij je vriendin op de bank.

Mocht je vriendin trouwens beginnen te zeuren dat je toch weer bier gaat drinken vanmiddag dan moet je deze 7 redenen waarom bier drinken gezond is maar even laten zien.