5 gruwelijke villa’s die Zlatan in LA kan gaan kopen

Het zal niemand ontgaan zijn: Zlatan is speler van LA Galaxy. Hij en de club kondigden de transfer, die voor niemand als een grote verrassing kwam, gisteren op spectaculaire wijze aan via sociale media. Nu Ibra naar de US of A is vertrokken zal de zelfbenoemde God ook op zoek moeten naar een leuk optrekje. Wij helpen de Zweed alvast op weg en zochten naar de 5 dikste villa’s die in Los Angeles te koop staan.

In onze zoektocht hebben we rekening gehouden met een budget van om en nabij $8.000.000 (omgerekend €6,5 miljoen). Hoewel de spits mogelijk meer kan veroorloven wilde wij de beste man niet meteen op kosten jagen. Oh ja, en Zlatan moet altijd een zwembad tot zijn beschikking hebben, dus Let’s go house hunting with Zlatan.

West Hollywood, 1724 Viewmont ($7.750.000)

Deze extreem luxueuze en stijlvolle mansion ligt in de heuvels van West-Hollywood. Vanuit elke kamer krijg je een city-to-ocean uitzicht. In totaal heeft dit huis 6000 m2, 4 slaapkamers, 6 badkamers, een kantoor, een bioscoop met 12 plaatsen en bar, hoge muren, glazen muren, 3 haarden, grote huiskamer en keuken. Buiten krijg je een infinity pool en jacuzzi met een uitzicht waar je ‘u’ tegen zegt. In totaal kan Zlatan hier 7 auto’s kwijt: twee in de garage en 5 op de oprit.

West-Hollywood, 1401 Queens Way ($7.395.000)

Dit meesterwerk zweeft als het ware boven de stadslichten en heeft zieke glaswanden. Het interieur is heel nice en ook hier vind je een dikke infinity pool en spa buiten. Met name de master bedroom is een beauty. Hij is groot en bevat zo’n beetje de hele bovenverdieping. In totaal zijn er 3 slaapkamers en is er ruim 8.000 m2 aan ruimte voor Zlatan om zich op uit te leven.

West Hollywood, 1271 Saint Ives PI ($7.995.000)

Ook deze mansion ligt in Hollywood en heeft maar liefst 14 verschillende kamers. Drie hiervan zijn slaapkamers, één ontbijtkamer, een grote huiskamer, master bedroom en zelfs een bioscoop. Zoals je ziet ligt er weer een heerlijk zwembad in de tuin en zijn de views op LA onweerstaanbaar. Uniek is ook het baseball scorebord dat in de tuin hangt.

Bel Air, 2277 Worthing Lane ($7.900.000)

Deze villa heeft een wat klassiekere look en ligt in Bel Air. Je vind er 5 slaapkamers en maar liefst 7 badkamers. Vanuit verschillende kamers heb je een mooi uitzicht op de canyons. Onze favoriete features zijn de indrukwekkende ontvangsthal, de extreem luxueuze badkamer en de buitenkeuken. Als Zlatan de komende maanden flink dikker wordt weet je welk huis hij gekozen heeft.

 Bel Air, 1769 Stone Canyon Road ($6.900.000)

Het “goedkoopste” huis van de vijf is dit pareltje van krap 7 miljoen dollar. Toch kon dit wel eens onze favoriet zijn. Wederom tref je 5 slaapkamers en 5 badkamers aan, maar het is vooral het design en de omgeving die deze villa zo dik maken. De tuin heeft zelfs een klein golfbaantje waar je jouw putting kunt oefenen.

Hopelijk hebben we de keuze voor Ibra een stukje makkelijker kunnen maken. Duidelijk is wel dat je in LA een absoluut droomplekje kunt vinden met een budget als dat van Zlatan.