5 manieren om heel veel geld te verdienen met de Champions League finale

Morgen is de avond waar we al sinds september naartoe aan het werken zijn. Dan zullen Real Madrid en Liverpool het tegen elkaar opnemen in de finale van de Champions League. Volgens iedereen is Real Madrid de favoriet om voor de derde keer op rij de cup met de grote oren te winnen, maar om er maar eens een ultiem voetbalcliché uit te gooien: de bal is rond en alles is mogelijk. Zeker met Salah in de gelederen.

De wedstrijd zal dus al spannend genoeg worden, maar door er wat geld op te knallen wordt het nog veel spannender. Vooral als je heel veel geld kunt winnen en dat kan zeker op deze 5 manieren.

Verlenging of penalty’s

Voor de neutrale toeschouwer is dit natuurlijk het ideale scenario en wat ons betreft ook heel goed mogelijk. Daarnaast betaalt het ook nog eens ontzettend goed uit. We zetten de scenario’s en uitbetalingen even op een rijtje, mocht het binnen 90 minuten nog niet beslist zijn: Real Madrid winst na verlenging = 10 keer je inzet, Real Madrid winst na penalty’s = 14 keer je inzet, Liverpool winst na verlenging = 12 keer je inzet, Liverpool winst na verlenging = 14 keer je inzet.

Openingsgoal centrale verdediger

Natuurlijk zijn Ronaldo en Salah de favorieten om de score te openen, maar ook de centrale verdedigers van beide teams weten hoe ze een belangrijk doelpunt moeten maken (vaak met het hoofd). Met name Ramos en van Dijk bedoelen we dan. Als Sergio Ramos de openingstreffer maakt betaalt dat 26 keer uit en bij van Dijk is dat zelfs 40 keer!

Comeback kids

Een prachtige comeback, het mooiste ingrediënt van een geslaagd jongensboek. Stel dat Liverpool bij rust op voorsprong staat, maar dat Real Madrid het in de tweede helft omdraait en nog binnen 90 minuten wint: dat betaalt 20 keer uit. Andersom is natuurlijk ook mogelijk en dat betaalt zelfs 24 keer uit.

Een saaie 0-0

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, zeker met de wedstrijden die we van beide teams in de huidige Champions League campagne hebben gezien en het scorende vermogen van de teams, maar de brilstand na 90 minuten is wel degelijk mogelijk. En omdat niet veel mensen dit zullen verwachten is de uitbetaling heel aantrekkelijk: 17 keer je inzet.

Istanbul praktijken

Het tegenovergestelde van de saaie 0-0 is natuurlijk dezelfde uitslag als op die legendarische Liverpool-avond in Istanbul op 25 mei 2005. Een 3-0 achterstand werd hersteld en de stand na 90 minuten was 3-3. Wat er daarna gebeurde weten we allemaal, maar we focussen ons even op die 3-3. Als dat morgen weer de eindstand is na 90 minuten dan krijg je maar liefst 30 keer je inzet! Wel een behoorlijke gok natuurlijk.

Denk je nu: heel leuk en aardig allemaal, maar dat gaat allemaal niet gebeuren. Hier vind je een overzicht van alle betting opties.