5 redenen waarom keepers het beste scoren bij de dames

De sfeer in de kantine is goed, het bier vloeit rijkelijk en zelfs de dames blijven hangen om er een legendarische avond van te maken. Eén ding valt op: al die dames staan in een cirkel om jullie keeper heen, te schreeuwen om zijn aandacht. Wat is het toch dat deze jongen zoveel aandacht van de vrouwtjes krijgt? Wij denken dat het door de volgende 5 redenen komt.

Grote handen

Dames letten op een heleboel dingen wanneer ze voetbal kijken, behalve op het spelletje zelf. Ze loeren vooral naar die gespierde benen, maar zien ook dat de keeper van die ontzettend grote handen heeft. En je weet wat ze zeggen over mannen met grote handen, aldus de meiden langs de lijn.

Lang

Bijna elke keeper is wel + 1.85m. Mannen die bovengemiddeld lang zijn hebben, bij de dames, toch vaak een streepje voor.

Atletisch

Dames hebben geen flauw idee welke tactiek jullie team speelt, maar wanneer er iets spectaculairs gebeurt schreeuwen ze vaak het hardst. Ze raken diep onder de indruk van een jongeman die een bal katachtig uit de kruising ranselt, ter aarde stort en zonder een krimp te geven weer doorgaat. Wat een atletisch vermogen. ‘Dat is niet alleen op het veld heel handig’, fluisteren ze naar elkaar. Ladies, beheers je!

Prettig gestoord

Vrouwen houden van mannen met humor. En laat keepers nou vaak een tikkeltje (prettig) gestoord zijn. Die gasten hebben ook alles wat vrouwen leuk vinden. Oneerlijk gewoon.

voetballers knap

Looks

De geschiedenis heeft uitgewezen dat keepers vaak de knapste jongens van het hele team zijn. Een voorbeeld is genoeg: Ed de Goeij. Wat een hunk.

Je kunt dus niet anders dan accepteren dat jullie keeper zo’n ongelofelijk chickmagneet is. Backs hebben overigens een heel andere eigenschap. Dit zijn 4 redenen waarom backs het vaakst dronken zijn.