5 redenen waarom vrouwen het liefst een voetballer daten

Waarschijnlijk was je helemaal niet verbaasd toen je deze titel spotte. Jij wist namelijk al lang dat de vrouwen massaal vallen voor de voetballende man. Ze staan 90 minuten lang rijen dik langs de lijn en scanderen de naam van de door hen begeerde adonis. Maar waarom vinden dames ons voetballers eigenlijk zo interessant? Wij denk het wel te weten.

Sportief – Dames vallen nu eenmaal op een stel gespierde benen en afgetraind lichaam. Voetballers hebben vaak een atletisch lichaam en daar kan het vrouwelijk schoon hun ogen natuurlijk niet vanaf houden.

Stijlvol – Hoewel ze het misschien niet durven toegeven, willen de mannen op gebied van stijl niet graag voor elkaar onder doen. Iedereen wil de vetste sneakers, hipste kapsel, de vetste wagen en ga zo maar door. De vrouwen zien dat ook en kunnen zo’n gestyleerde jongen wel waarderen.

ronaldo gq 2

Humor –  Meiden houden van jongens met veel humor. Komt dat even goed uit, want in een voetbalteam stuwen teamgenoten elkaar vaak naar grote humoristische hoogte. En natuurlijk delen ze ook graag goede openingszinnen met elkaar, dus jij staat nooit met je mond vol tanden als je de dansvloer op schuifelt.

Status – Als een speler er bij het publiek goed op staat, dan wordt het voor een leuke meid een stuk interessanter om met die jongen te daten. Ze wil natuurlijk niet met een loser over straat.

Sociaal – Voetballers zijn gewend om in teamverband te opereren en met andere mensen te communiceren. De sociale skills zitten dus wel goed. Vrouwen houden, zoals je weet, van veel praten en jij kunt daarmee omgaan. Jij bent een luisterend oor wanneer het nodig is en gaat een gezonde discussie niet uit de weg. Wat kan ze nog meer vragen?

Leestip: Weinig haar? Scheer het eraf, want dat vinden vrouwen sexy