6 tekenen die verraden dat je eigenlijk een Duitser bent

Nu Nederland uit de dip is gekomen lijkt er bij Duitsland juist vrees te ontstaan voor zo’n dip in prestaties. Er is afscheid genomen van wat oudere spelers en ze richten zich op de toekomst. Toch kun je die Duitsers nooit afschrijven vanwege hun uitstekende mentaliteit en de kwaliteit om in de laatste minuutjes toe te slaan. Dat zagen we gisteren ook weer bij de pijnlijke 2-3 in de 90e minuut. Als je deze 6 Duitse trekjes bij iemand herkent, dan is hij wellicht meer Duits dan hij wil toegeven.

Je ruikt graag aan je vingers – Duitsers kunnen soms best een beetje vies zijn. Zie Joachim Löw. Aan je kont krabben, in je broek graaien en okselgeur handmatig checken verraadt dat je best Duits bent.

Joachim Löw, why did you do it? Tag someone who love to smell their own penis and/or butthole #joachimlöw #pënis #asshole #goodsmell

Een video die is geplaatst door Tom Ljungqvist (@tomljungqvist) op

Geen gevoel voor humor – Duitsers staan bepaald niet bekend om hun leuke grapjes. Integendeel. Wanneer iemand na een grap nooit lacht of alleen oersaaie moppen vertelt dan wordt het wellicht tijd om in Oostelijke richting te emigreren.

Schwalbe-koning – Jij doet er alles aan om een wedstrijd te winnen. Van een fopduik op z’n tijd ben jij niet vies.

Houdt van K.U.T. muziek – Het liefst luistert je de hele dag van die slappe ‘lalala-muziek’. Zelfs maanden na de winterstop zing je nog ‘Dikke tieten Kartoffelsalat’ of ‘Schatzi schenk mir ein Foto’.

Bumperkleven – Vlammen over de snelweg, het liefst zonder snelheidsbeperking. Trage automobilisten op de linkerbaan trakteer je op een stevige portie bumperkleven. Moeten ze maar aan de kant gaan.

Drinkt alleen bier uit pullen – Bier drinken uit glazen kleiner dan een halve liter is niet aan jou besteedt. Het liefst heb jij een pul van een liter in je hand.

Herken je jezelf toch niet helemaal in het Duitse plaatje, maar voel je jezelf ook niet echt typisch Nederlands? Misschien ben je dan stiekem een Italiaan. Dat herken je hieraan.