Dit zijn de 5 vetste MLS shirts van komend seizoen (deel 2)

Waar we in Europa richting de ontknoping van het seizoen gaan, staat de competitie in de Verenigde Staten juist op het punt van beginnen. Het MLS 2018 seizoen wordt komend weekend afgetrapt en veel van de teams zullen in een nieuw tenue het veld betreden. Drie weken geleden maakten we al een top 5 van de vetste nieuwe tenues die tot dan toe werden gelanceerd, maar nu zijn ze echt allemaal uit en daarom presenteren we deel twee van de 5 vetste MLS shirts van komend seizoen.

Houston Dynamo uit

We beginnen het lijstje in de staat Texas met een bijzonder design. De basis wordt gevormd door een zwart shirt en verder zijn het verschillende tonen oranje die terugkomen. Oranje is sowieso de kleur van de club en dat komt dan ook terug in het clublogo. Vooral het effect van licht naar een donkere oranje kleur op de voorkant vinden wij tof. Heel uniek ook.

Atlanta United uit

Deze club deed vorig jaar pas voor het eerst mee in de MLS, maar het is meteen een ware topclub in de VS. Ze hebben naast een van de grootste en mooiste stadions ook één van de grootste fanbases. Rapper 2 Chainz presenteerde het witte shirt met perzik oranje details, maar wie goed kijkt ziet ook een subtiel patroon op het witte canvas. Heel strak.

New York City FC uit

De club uit The Big Apple heeft na het pensioen van Andrea Pirlo nog steeds één legendarische speler uit Europa in de gelederen: David Villa. De Spanjaard werd logischerwijs gebruikt bij de presentatie van dit nieuwe uitshirt, wat een echte lifestyle look heeft gekregen. Perfect voor op én naast het veld dus. De combinatie van verschillende tinten blauw en het tikkeltje retro patroon op de zijkanten is heel sterk.

Sporting Kansas City uit

In Kansas hebben ze voor een minimalistisch uittenue gekozen met heel veel zwart en zilveren details. Op papier klinkt dat al fantastisch en in werkelijkheid is het ook gewoon super vet. Veel meer woorden zijn niet nodig eigenlijk, check hieronder maar. Bij de tweede Instagram post kun je naar links swipen voor meer detailshots.

These guys are ready for March 4. Are you?

Een bericht gedeeld door Sporting Kansas City (@sportingkc) op

LAFC thuis & uit

We sluiten deze top 5 af met de gloednieuwe club uit Los Angeles: LAFC. Dat deze club dit seizoen zou debuteren in de MLS was begin 2016 al bekend, maar nu is het dan eindelijk zover. Bij de introductie in 2016 onthulde ze al het clublogo (wat easy één van de mooiste ter wereld is) en de zwart met gouden clubkleuren. Vanaf dat moment telde wij al af naar de eerste tenues. Die zijn inmiddels gepresenteerd en vallen zeker niet tegen. Onze voorkeur gaat uit naar het thuisshirt (zwart met goud), maar ook het uitshirt is zeer stijlvol.

Nou, dit was ons tweede deel van de vetste MLS shirts. Mocht je geïnteresseerd zijn in één van deze shirts, dan kun je ze hier bestellen. Had je ons eerste deel van de tofste MLS shirts gemist? Die kun je hier vinden.

Is het je trouwens opgevallen dat alle shirts door adidas gemaakt zijn? Dat heeft te maken met een speciale samenwerking tussen het Duitse merk en de Amerikaanse competitie die ervoor moet zorgen dat de competitie zo eerlijk mogelijk blijft.