Dit zijn de 5 vetste voetbalschoenen die je op BLACK FRIDAY kunt scoren

Het kan je niet ontgaan zijn: vandaag is het BLACK FRIDAY. Op TV, radio en sociale media wordt je er helemaal mee doodgegooid. Hoewel de reclame’s wellicht een tikkeltje irritant beginnen te worden zijn de kortingen vaak wel erg chill. Zeker ook als we kijken naar de aanbiedingen op voetbalschoenen. Zelfs de nieuwste en vetste modelletjes worden vandaag flink afgeprijsd verkocht.

Wij deden vandaag een rondje langs de grootste online voetbalwinkels en kwamen de volgende vijf dikste deals tegen.

adidas COPA19+ – Dit is het allernieuwste model van adidas. Amper twee weken geleden werd deze door Dybala in Milaan gelanceerd en nu al kun je deze veterloze leren voetbalschoen voor een hele aantrekkelijke prijs op de kop tikken. Normaliter kost deze beauty een stevige €250, maar vandaag slechts €179. En daarvoor krijg je dus de allerduurste versie van de nieuwe COPA. Hoe nice!

Nike Mercurial Superfly Elite Black – De Mercurial is Nike’s meest verkochte voetbalschoen en in deze Black/Black uitvoering is hij simpelweg niet te weerstaan. De vorm van deze schoen is al geweldig, maar door de geheel zwarte uitvoering oogt hij nóg vetter. Het lijkt wel een wapen. In plaats van €270 betaal je hier nu €211.

Puma ONE 18.1 – Als er één merk is dat de laatste tijd lekker aan de weg timmert, dan is het PUMA wel. Ze haalden spelers als Suarez en David Silva binnen als nieuwe gezichten van hun voetbalschoenen en dropten een aantal fijne nieuwe kicksen. Een voorbeeld hiervan is de PUMA ONE 18.1 Normaal kost deze schoen €200, maar vandaag slechts €141.

adidas X18+ – De X18+ is adidas’ model voor de snelle spelers en deze colorway is één van onze favorieten. Waarom? Nou, omdat hij ons heel erg doet denken aan de Predator van vroeger. De klassieke kleurencombinatie van rood, zwart en wit hoort gewoon bij adidas. Normaal betaal je voor dit veterloze schoentje €280, maar vandaag nog maar €200. Da’s toch een lekkere korting.

adidas Predator 18+ – We hadden het net al even over de Predator van vroeger, de 2018 editie is wat betreft ons nu ook al een legend. Deze veterloze schoen zit heerlijk strak om je voet en hij wordt regelmatig gereleased in vette kleuren. Wat dacht je van deze Spectral Mode? Twijfel je? Misschien niet als je de korting ziet. Hij is hier afgeprijsd van €300 naar €180. Lekker toch?!

Dit zijn wat ons betreft de beste BLACK FRIDAY deals. Wil je zelf nog even neuzen, dan kun je het beste kijken bij Voetbalshop of Unisport. Daar kwamen wij de beste deals tegen.