Deze 5 wedstrijden mag je dit weekend absoluut niet missen

Hopelijk heb je dit weekend niet te veel gepland staan, want er staan de komende dagen een groot aantal prachtige affiches gepland. Dit winterse weer komt dan ook helemaal niet zo slecht uit. Lekker binnen blijven, achter de tv kruipen met een drankje en een hapje, misschien een paar vrienden uitnodigen en gewoon het hele weekend voetbal kijken. Uiteraard hoort een paar bets plaatsen er dan ook bij. Daarom hebben wij de 5 wedstrijden van het weekend op een rijtje gezet, inclusief onze betting tips.

Bayer Leverkusen – FC Bayern (zaterdag 15:30)

We beginnen op zaterdagmiddag als het Leverkusen van Peter Bosz de regerend landskampioen FC Bayern op bezoek krijgt. Bosz begon met een (onverdiende) nederlaag tegen Gladbach, maar zal toch vol vertrouwen richting de wedstrijd gaan na de 0-3 winst op Wolfsburg vorige week. Bayern heeft zich na een slechte seizoensstart goed herpakt en won de laatste 7 competitiewedstrijden.

Door die indrukwekkende reeks is Bayern torenhoog favoriet volgens de bookies, want een overwinning de mannen van Kovacs levert slechts 1.57 keer je inzet op. Bij Leverkusen zijn de odds veel interessanter. Een overwinning voor Bosz levert namelijk 5.55 keer je inzet op! Een gelijkspel 4.30 keer. Wij durven wel op een gelijkspel in te zetten.

FC Barcelona – Valencia (zaterdag 18:30)

Een mooi Spaans affiche om de zaterdagavond mee te beginnen. Natuurlijk is Barça favoriet (betaalt 1.28 keer uit), maar Valencia is ook in vorm. Ze wonnen vier van de laatste vijf wedstrijden, waarvan de laatste overwinning het meest spectaculair was. Ze produceerden een heerlijke comeback in de Copa del Rey tegen Getafe (3-1) met een hattrick van spits Rodrigo. Wij denken dat Barça gaat winnen, maar dat Rodrigo ook weer een doelpuntje meepikt. Dat betaalt 4.50 keer uit. Denk je dat Rodrigo het openingsdoelpunt of de laatste van de wedstrijd maakt? Dat betaalt zelfs 15 keer uit!

Manchester City – Arsenal (zondag 17:30)

City leek doordeweeks een flinke klap in de titelstrijd te krijgen door te verliezen van Newcastle, maar Liverpool profiteerde minimaal met een gelijkspel tegen Leicester. Guardiola en de zijne zullen gebrand zijn op een overwinning tegen het defensief zwakke Arsenal. City is zwaar favoriet (winst betaalt 1.31 keer uit) en wij voorspellen dan ook een overtuigende overwinning voor de blauwe uit Manchester met 2 of 3 goals verschil. 2-0 en 3-1 betaalt 7.75 keer uit, 3-0 betaalt 8.25 keer uit en 4-1 betaalt 12.00 keer uit. Aan jou de keuze.

AS Roma – AC Milan (zondag 20:30)

De Romeinen zullen zich willen revancheren van de blamage tegen Fiorentina in de kwartfinale van de Coppa Italia (7-1 verlies) en alleen de winst telt dus. Milan is echter lekker bezig met 2 keer winst en 1 gelijkspel in de laatste drie wedstrijden, waarvan 2 wedstrijden tegen Napoli (0-0 en 2-0 winst). Winst AS Roma betaalt 2.20 keer uit, een gelijkspel 3.40 keer en winst Milan 3.20 keer. Wij gaan voor de revanche van AS Roma.

Lyon – PSG (zondag 21:00)

Deze Franse kraker is een prachtige afsluiter van het voetbalweekend. PSG is al zo goed als kampioen, maar moet het de komende tijd zonder Neymar doen. Lyon is echter in vorm en al 5 wedstrijden ongeslagen, waarvan ze de laatste drie potten wonnen. Toch is PSG natuurlijk de favoriet. Winst voor de Parijzenaren betaalt 1.90 keer uit, wat op zich al mooi is. Een gelijkspel betaalt 3.85 keer uit en winst Lyon 3.70 keer. PSG won de eerste onderlinge wedstrijd dit seizoen met 5-0 en Mbappé stal de show met 4 goals in 13 minuten. Wij gokken dat hij zondag bij afwezigheid van Neymar de openingstreffer maakt en dat betaalt 5.00 keer uit.

Om het allemaal nog mooier te maken krijg je €50 cadeau om in te zetten als je voor het eerst met NetBet speelt. Daar kun je met bovenstaande wedstrijden véél meer geld van maken.