Dit zijn de 6 kenmerken van de perfecte kantinejuffrouw

Een goede kantine valt of staat met de dame die achter de bar staat. Zij zorgt ervoor dat iedereen op tijd zijn bier heeft en serveert ze met een glimlach. De perfecte barvrouw voldoet aan de volgende 6 punten.

Tapt het perfect biertje

Twee vingers schuim en bier dat nooit dood slaat. Alleen de beste kunnen zo bier tappen.

Zet goede thee

Bij de meeste clubs zorgt de kantinejuffrouw voor de thee die de spelers in de rust drinken. Deze moet niet té heet zijn, want dan krijg je het bakkie niet op tijd achter de kiezen. Het liefst ook niet té zoet. De hoeveelheid suiker moet goed te behappen blijven.

Heeft een goede uitstraling

Tja, het oog wil ook wat. Eén, of een paar, leuke dames achter de bar zorgt ervoor dat iedereen toch net even wat langer aan de bar blijft hangen. Goed voor de clubkas en het humeur van de kantinetijgers.

Kijk straks om 20:30 naar @voetbalinside ! ⚽️⚽️ #15jaarVI

Een foto die is geplaatst door Sensi lowe (@sensilowe) op

Heeft een vlotte babbel

Oké, looks zijn belangrijk, maar een vlotte babbel is misschien wel net zo belangrijk. Mannen in een voetbalkantine kunnen behoorlijk direct en dominant uit de hoek komen, maar wat tegengas van een dame is altijd leuk. Ze kan ook lachen om de droge voetbalhumor die jullie hebben.

Geeft af en toe gratis bier

De perfecte kantinejuffrouw weet ook dat de ‘vaste klanten’ af en toe een gratis pilsje nodig hebben. Dat houdt de sfeer erin en zo blijft iedereen tevreden.

Laat geen tosti’s of snacks aan branden

Naast wat drank wil een voetballer ook graag een vette hap na de wedstrijd. Zoals een echte dame betaamt kan ze heel goed multitasken en dus haalt ze die tosti altijd weer op het juiste moment onder de grill vandaan. Geen zwarte tosti’s of snacks bij deze kanjer.

Voldoet jullie kantinejuffrouw op de meeste punten? Wat een bofkonten zijn jullie toch!

Leestip: 4 ‘snacks’ die in elke voetbalkantine op het menu zouden moeten staan