6 tekenen die verraden dat je eigenlijk een Duitser bent

Vanavond staat er weer een nieuwe editie van Duitsland – Nederland op het programma en dit is toch wel een best belangrijke. We denken nog steeds dat beide landen zich zullen plaatsen voor het EK, maar Noord-Ierland staat er momenteel wel erg goed voor. Toch gaat het wat ver om te zeggen dat winst voor Oranje noodzakelijk is in Duitsland, maar we kunnen niet ontkennen dat het altijd extra lekker is om die Duitsers een klap uit te delen. Daar denkt echter niet iedereen hetzelfde over. Als je deze 6 Duitse trekjes bij iemand herkent, dan is hij wellicht meer Duits dan hij wil toegeven.

Je ruikt graag aan je vingers – Duitsers kunnen soms best een beetje vies zijn. Zie Joachim Löw. Aan je kont krabben, in je broek graaien en okselgeur handmatig checken verraadt dat je best Duits bent.

Joachim Löw, why did you do it? Tag someone who love to smell their own penis and/or butthole #joachimlöw #pënis #asshole #goodsmell

Een video die is geplaatst door Tom Ljungqvist (@tomljungqvist) op

Geen gevoel voor humor – Duitsers staan bepaald niet bekend om hun leuke grapjes. Integendeel. Wanneer iemand na een grap nooit lacht of alleen oersaaie moppen vertelt dan wordt het wellicht tijd om in Oostelijke richting te emigreren.

Schwalbe-koning – Jij doet er alles aan om een wedstrijd te winnen. Van een fopduik op z’n tijd ben jij niet vies.

Houdt van K.U.T. muziek – Het liefst luistert je de hele dag van die slappe ‘lalala-muziek’. Zelfs maanden na de winterstop zing je nog ‘Dikke tieten Kartoffelsalat’ of ‘Schatzi schenk mir ein Foto’.

Bumperkleven – Vlammen over de snelweg, het liefst zonder snelheidsbeperking. Trage automobilisten op de linkerbaan trakteer je op een stevige portie bumperkleven. Moeten ze maar aan de kant gaan.

Drinkt alleen bier uit pullen – Bier drinken uit glazen kleiner dan een halve liter is niet aan jou besteedt. Het liefst heb jij een pul van een liter in je hand.

Herken je jezelf toch niet helemaal in het Duitse plaatje, maar voel je jezelf ook niet echt typisch Nederlands? Misschien ben je dan stiekem een Italiaan. Dat herken je hieraan.